Metin Akpınar’ın kızının annesi aslında oyuncu çıktı

Dilara Gülatan'ın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündemde bomba etkisi yaratan anne Suphiye Orancı'nın seneler önce İbrahim Tatlıses ile rol aldığı filmlerin görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Metin Akpınar’ın kızının annesi aslında oyuncu çıktı

Daha önce Metin Akpınar'a babalık davası açan ve kazanan Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara Gülatan da babası olduğunu düşündüğü Uğur Dündar’a babalık davası açtı. Kızlarını seneler önce terk ederek Almanya'ya yerleşen anne Suphiye Orancı'nın yıllar önce oyunculuk yaptığı öğrenildi.

metin-akpinarin-kizinin-annesi-aslinda-oyuncu-cikti.jpg

TEK GECELİK İLİŞKİ DEMİŞTİ

Yıllar önce Almanya'ya yerleşerek kendisine yeni bir hayat kurmayı tercih eden Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in başrol olduğu Yalan" (1982), "Yorgun" (1983), "Sarhoş" (1986) ve "Aşıksın" (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldığı öğrenildi. Orancı, Aşıksın filminde spor salonuna giden ve Tatlıses'e aşık olan kadını, Sarhoş da ise hemşire bir kadını canladırmış. 63 senedir Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu gündeme bomba gibi düşmüştü. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası hala devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklamada bulunan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" ifadelerini kullandı.

metin-akpinarin-kizinin-annesi-aslinda-oyuncu-cikti-001.jpg

ABLASININ BABASI UĞUR DÜNDAR MI?

Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını dile getirmişti. Kısa süre içinde ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu öğrenilmişti. Davanın 2 sene evvel açıldığını dile getiren Uğur Dündar, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtlandığını sözlerine ekledi.