Şarkı söylerken adeta kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmek bilmiyor.

Şarkı söylerken adeta kendinden geçti

Son olarak “Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor” ifadelerini kullanan Selen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırarak magazin gündeminde yer almıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağmuruna tutuldu.

sarki-soylerken-adeta-kendinden-gecti.jpg

SPERM AÇIKLMASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU
Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, açıklamaları ve estetikleriyle gündemde her daim yerini korumaya devam ediyor. Son olarak “Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor” ifadelerini kullanan Selen Görgüzel bu açıklamasıyla uzun süre gündemde yerini korumuş ve konuşulmuştu.

sarki-soylerken-adeta-kendinden-gecti-001.jpg

“HAREKETLERE BAK YA”

Selen Görgüzel tam 9 saat süren estetik operasyonla tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı ameliyatı olarak gündemde tekrar yerini aldı. Selen Görgüzel'in estetikleri için 700 bin TL ödediği de öğrenilmişti. Ünlü isim şimdi de Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya'nın sunduğu Müzik Evinde programına konuk olarak katıldı. Programda şarkılar seslendiren Selen Görgüzel performansı sırasında adeta kendinden geçti. Şarkı söylerken sürekli olarak yüzünü ve sesini değiştiren Selen Görgüzel'in o anları kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Ünlü isme sosyal medyada; “Hiç olmamış”, “Hareketlere bak ya” şeklinde yorumlar yapıldı.