Saruhan Hünel arabasıyla cenazede bir vatandaşa çarptı

Erkan Petekkaya'nın uzun süredir kanserle savaş veren babası Akın Petekkaya, geçtiğimiz gün 81 yaşında aşamını yitirdi.

Saruhan Hünel arabasıyla cenazede bir vatandaşa çarptı

Akın Petekkaya için cenaze töreni düzenlenirken baba acısıyla kahrolan ünlü oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti. Törene katılım sağlayan Saruhan Hünel ise talihsiz bir kazaya yaptı.

saruhan-hunel-arabasiyla-cenazede-bir-vatandasa-carpti.jpg

“HASTANEYE GÖTÜRMEYİ TEKLİF ETTİM”
Habertürk'te yer alan bir habere göre, Kavacık Görele Camii'nde yapılan törene Mahsun Kırmızıgül, Aslıhan Karalar, Saruhan Hünel, Ferman Toprak, Burak Sağyaşar ve Mehmet Yiğit Alp gibi ünlü isimler katıldı. Gözyaşları için cenaze namazı kılınan Akın Petekkaya, Görele Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze alanına aracıyla gelen oyuncu Saruhan Hünel kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı. Aldığı darbeyle yere düşen vatandaşın ayağı şişerek morardı. Kaza sonrası yaşanan gerginliğin ardından konuşan Saruhan Hünel “Karşı yönden gelen araç beni sıkıştırdı. Sağa kaçayım derken adamın ayağını ezdim. Hastaneye götürmeyi teklif ettim. Cenaze sonrası hastaneye gideceğiz” ifadelerini kullandı.

saruhan-hunel-arabasiyla-cenazede-bir-vatandasa-carpti-001.jpg

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?
Saruhan Hünel, 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul Fatih’te hayata gözlerini açmıştır. Anne tarafından aslen Arap, baba tarafından ise aslen Selanik’lidir. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı devam edemeyen Saruhan Hünel, şarkıcı Aslı Hünel’in ağabeyi. 2003 yılında senarist Sergin Akyaz ile nikah masasına oturan Saruhan Hünel, 2010 tarihinde boşanmıştır. Şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Alişar karakterini canlandıran Saruhan Hünel, 1.85 metre boyunda, 80 kilo ve Oğlak burcudur.