Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca sildi ve özür diledi

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından sık sık söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaşım yaptı.

Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca sildi ve özür diledi

Paylaşımı sebebiyle tepkilere maruz kalan Tekin'den özür geldi. Daha sonra paylaşımını da profilinden kaldırdı. Ekranların sevilen oyuncusu Taro Emir Tekin Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk rolü ile akıllarda yer edinmişti. Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Kaya karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu X hesabı üzerinden yaptığı "İsrail askeri" konulu bir paylaşımı sebebiyle tepkilerle karşı karşıya kaldı. Tekin, tepkilerin sonrasında özür paylaşımı yapmayı ihmal etmedi ve paylaşımını sildi.

taro-emir-tekinin-israil-askeri-paylasimi-tepki-toplayinca-sildi-ve-ozur-diledi.jpg

HEM SİLDİ HEM ÖZÜR DİLEDİ
Poligonda atış yaptığı pozları X hesabında yayınlayan Taro Emir Tekin paylaşımına, "İsrail askerlerinin taktiksel atışta kısa tutuşu böyledir. Bu da benim günlük hayattaki atışlarımdan kısa bir video size. Bilinçli tercih yani." İfadelerini kullandı. "israil askeri" içerikli paylaşımı tepkilere sebep olan Emir Tekin hem paylaşımını sildi hem de özür dilemeyi ihmal etmedi.

taro-emir-tekinin-israil-askeri-paylasimi-tepki-toplayinca-sildi-ve-ozur-diledi.png

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?
Tarık Emir Tekin 15 Haziran 1997 senesinde Şevval Sam ve Metin Tekin’in oğlu olarak hayata gözlerini açmıştır. Annesinin izinden giden Taro Emir oyuncudur. Sadakatsiz ve Bir Peri Masalı dizilerinde aldığı roller ile ün kazanmıştır. Sadece annesinden değil büyükannesinden de ilham almayı ihmal etmeyen Taro Emir’in büyükannesi Leman Sam.