Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil evi ağızları açık bıraktı

Son dönemlerde camide vaaz verdiği görüntülerle gündem olan oyuncu Yaşar Alptekin Aramızda Kalmasın'a evinin kapılarını açtı.

Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil evi ağızları açık bıraktı

Saray yavrusu evini gezdiren ünlü oyuncunun evinin detayları şaşkına çevirdi. Yaşar Alptekin'in evinde evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detayların yer alması dikkat çekti. İslamiyet'e yöneldikten sonra değişimiyle büyük şaşkınlık yaratan eski manken Yaşar Alptekin, camide vaaz verdiği anları sosyal medya hesabında yayınlayınca magazin gündeminde yer almıştı.

yasar-alptekinin-4-katli-mustakil-evi-agizlari-acik-birakti.jpg

KUTSAL EMANET KÖŞESİ BULUNUYOR
Yaşar Alptekin son olarak 4 katlı evinin kapılarını Aramızda Kalmasın programına açtı. Evinin girişinde yer alan detayda “Bu evde hacı var” yazdığını dile getiren Yaşar Alptekin eski bir yatağı evin salonunda sehpa olarak değerlendirmeyi tercih etmiş... Evinde kutsal emanetler köşesi bulunan eski manken ve oyuncu “Kabe örtüsü ne güzel kokuyor. Senede bir kere peygamber efendimizin saçı yıkanıyor saçının yıkandığı su” diyerek evinin dikkat çekici kısmını da gösterdi. Yataktan yapılan masa da detaylarıyla da oldukça ilginç bir görünüme sahiptir. “Peygamber Efendimizin sakalı” sözleriyle o kısmı da gösteren Yaşar Alptekin 'in duvarlarında da tespihleri asılıydı. Evinin her detayında manevi hazineler bulunan Yaşar Alptekin “Peygamber Efendimizin kabrini örtüsü var” ifadeleriyle onu da göstermeyi ihmal etmedi. Salonun ortasında ise Osmanlı döneminde akıl hastalarının tedavi edildiği bir düzenekte bulunuyordu. Yaşar Alptekin'in salonunun duvarlarının bir kısmı ise kitaplarla doluydu.

yasar-alptekinin-4-katli-mustakil-evi-agizlari-acik-birakti-001.jpg

2 KATI BENİM 2 KATI HANIMIN
4 katlı evin bahçesi de oldukça büyük. “Keyif köşesi” dediği evinin bahçesini de gösteren Yaşar Alptekin bahçesinin altına ise torununa evcilik odası yapmayı da ihmal etmemiş. Yaşar Alptekin'in aktar gibi olan mutfağı da dikkat çekti. Eski mankenin banyosu da hamam stili olarak dizayn edilmişti. Yaşar Alptekin konuşmasında “Evin 2 katı benim 2 katı hanımın” ifadelerini kullandı.