AK Parti İzmir adayı herkese sürpriz oldu! Tunç Soyer’e dişli rakip

Yerel Seçim heyecanı devam ederken AK Parti’nin açıklanmayan adayları merakla takip ediliyor. Aday tanıtım toplantısı öncesi kulislere sızdığı iddia edilen adaylar siyaset gündeminde. AK Parti’nin İzmir adayının da belli olduğu iddia ediliyor.

AK Parti İzmir adayı herkese sürpriz oldu! Tunç Soyer’e dişli rakip

İstanbul, Ankara ve İzmir, en çok merak edilen 3 büyükşehirde AK Parti’nin hangi isimleri aday çıkaracağı sorusu sık sık gündeme geliyordu. AK Parti’nin İstanbul adayını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Murat Kurum’un adaylığını ilan etmişti. Anakara ve İzmir adaylarının da kulislere sızdığı ve Ankara’da Turgut Altınok, İzmir’de ise Hamza Dağ’ın aday olacağı iddiaları siyaset manşetlerinde yerini aldı. Bu iddialar kısa sürede gündem olurken gözler yeniden yarın Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısına çevrildi.

İZMİR ADAYI HAMZA DAĞ OLDU

Kulislere sızan bilgilere göre AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ oldu. AK Parti'nin Ankara ve geriye kalan diğer illerin adaylarını açıklayacağı aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da gerçekleştirilecek. Toplantı öncesinde siyaset kulislerine sızan iddialara göre AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ, Ankara adayı ise Turgut Altınok.

TOPLANTIYA BİR GÜN KALA İSİMLER SIZDI

AK Parti'nin açıklanmayan büyükşehir ve ilin belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen toplantıya son bir gün kala adayların kulislere sızdığı iddia edildi. Merak edilen 3 büyükşehirden biri olan İzmir'in belediye başkan adayının Hamza Dağ olacağı iddia edildi.

ak-parti-izmir-adayi-herkese-surpriz-oldu-tunc-soyer-e-disli-rakip.jpeg

ADANA VE KAYSERİ ADAYLARI DA BELLİ OLDU

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı öncesi kulislere sızan adayların isimleri gündem oldu. Kulislere göre kesinleşen adayların isimleri şöyle;

- Ankara adayı: Turgut Altınok

- İzmir adayı: Hamza Dağ

- Adana adayı: Fatih Kocaispir

- Şanlıurfa adayı: Zeynel Abidin Beyazgül

- Gümüşhane adayı: Ercan Çimen

- Gaziantep adayı: Fatma Şahin

- Adıyaman adayı: Ziya Polat

- Nevşehir adayı: Mehmet Savran

- Kahramanmaraş adayı: Fırat Görgel

- Trabzon adayı: Ahmet Metin Genç

- Kayseri adayı: Memduh Büyükkılıç

- Konya adayı: Uğur İbrahim Altay