AK Parti’nin Ankara adayı açıklanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Yerel Seçimler öncesinde adaylık açıklamaları devam ediyor. Siyasi partilerin adaylarını açıkladıkları günlerde gözler AK Parrti’nin Ankara adayına çevrildi.

AK Parti’nin Ankara adayı açıklanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

AK Parti, İstanbul adayını geçtiğimiz hafta duyurmuş ve Murat Kurum, AK Parti’NİN İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu. İstanbul’un ardından gözler Ankara’ya çevrildi. AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak hepsi ve daha fazlası merak edilirken beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara adayının açıklanacağı tarihi duyurdu.

AK PARTİ DE YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Siyasi partilerin Yerel Seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken AK Parti’de de Yerel Seçim hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta İstanbul adayını açıklayan AK Parti, bazı büyükşehirlerle illerin adaylarını da duyurmuştu. Şimdi sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile kalan illerin adaylarının açıklanması var. AK Parti’nin ABB adayının açıklanacağı tarih belli oldu.

ak-parti-nin-ankara-adayi-aciklaniyor-cumhurbaskani-erdogan-duyurdu.jpg

GÖZLER PAZAR GÜNÜNE ÇEVRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Ankara adayını sorması üzerine açıklama yapan Erdoğan, Ankara adayının Pazar günü açıklanacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından gözler 14 Ocak 2024 Pazar gününe çevrildi. Pazar günü ATO Kongre Salonu’nda yapılacak toplantıda ABB adayının açıklanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir ve kalan illeri de bu hafta açıklayacağız dedi.