AK Parti’nin İstanbul adayı yarın belli oluyor

Yerel Seçimlere doğru geri sayım devam ederken merak edilen sorular da yanıt buluyor. Siyasi partilerin aday açıklamaları sürerken AK Parti’nin İstanbul adayı için de gözler yarın yapılacak açıklamaya çevrildi.

AK Parti’nin İstanbul adayı yarın belli oluyor

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru heyecan giderek artarken siyasi partilerin hangi ilden hangi adayı çıkaracakları araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle de 3 büyükşehir Ankara, İstanbul ve İzmir’de çıkacak adaylar merak konusu. AK Parti’nin İstanbul Belediye Başkan adayı da belli oluyor. Herkesin merak ettiği adayın ismi yarın açıklanacak. Gözler 7 Ocak 2024 Pazar gününe çevrildi.

AK PARTİ’NİN İSTANBUL ADAYINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. AK Parti’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İstanbul Belediye Başkan adayının ismi yarın belli olacak. AK Parti’nin İstanbul adayının ismi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulacak.

ANKARA ADAYI 15 OCAK’TA AÇIKLANACAK

Gözler 7 Ocak tarihine çevrilirken AK Parti’nin bir diğer merak edilen adayı olan Ankara Belediye Başkan adayının isminin de 15 Ocak tarihinde açıklanacağı öğrenilmişti. Ankara adayının isminin Ankara’da düzenlenecek programla açıklanacağı duyuruldu.

ADAYLAR BELLİ OLUYOR

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları belli oluyor. AK Parti’nin İstanbul adayı yarın duyurulacak. Aday Tanıtım Toplantısı’nda 12 büyükşehir ile 16 ilin belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Ankara adayı ise 15 Ocak tarihinde açıklanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Ocak tarihinde AK Parti’nin Ankara’da yeni yaptığı binada düzenlenecek olan programla kalan büyükşehir ve illerin tamamı ile seçim beyannamesini açıklayacağını belirtti.