CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu Manisa’da kullandı

CHP genel başkanı Özgür Özel 31 Mart yerel seçimleri için oyunun memleketi Manisa'da kullandı. Manisa'da büyükşehir belediye başkanlığı için 19 aday yarışıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu Manisa’da kullandı

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına giderken siyasi İsimlerde oy kullanmaya başladı. CHP genel başkanı Özgür Özel oyunu memleketi Manisa'da kullandı. Manisa merkez Yunus Emre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'na gelen Özgür Özel oy verme işlemleri sonrası Ankara'ya gidecek.

Özgür Özel oy kullandıktan sonra yerel seçimlere ilişkin de Bir açıklamada bulundu. Demokrasi şölenine katılan herkese teşekkür ettiğini belirten Özgür Özel, Seçim geçmiş süreçlerde elbette siyasi tartışmalar oldu, çok büyük aksilikler olmadan üzücü olaylar olmadan bugüne geldik. YSK'yı takip ediyoruz. Zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir herkesi bugün sakinliğini korumasını temenni ediyorum. Elbette sevinç gösterileri olacaktır. Bugün sandıkta belki 20-30 milyon kişiyiz yarın 84 milyon kişiyiz. Seçim geride kalacak önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.