Gökhan Zan İYİ Parti'den istifa etti!

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. Peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti’de bir istifa açıklaması daha geldi. Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Zan’ın istifası son dakika gelişmesi olarak siyaset gündeminde yer aldı.

Gökhan Zan İYİ Parti'den istifa etti!

İYİ Parti'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. Son dönemde peş peşe istifa açıklamalarının geldiği İYİ Parti2den bir isim daha istifa etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine İYİ Parti’ye katılan eski futbolcu Gökhan Zan, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zan, istifasını duyurdu.

İYİ PARTİ’DE İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELİYOR

İYİ Parti’de son dönemde istifalar peş peşe geliyor. Siyaset gündeminde de geniş yer bulan istifa tartışmaları sürerken bir isim daha partisinden istifa ettiğini açıkladı. Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

HELALLİK İSTEDİ

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay için sosyal medya hesabından sık sık canlı yayın yaparak Hatay’la ilgili çağrıda bulunan ve depremin ilk gününden itibaren bölgede olan Gökhan Zan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine İYİ Parti’ye katılmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti’den istifa ettiğini duyuran Zan, ‘Bilindiği üzere siyasete girme nedenim Hatay’a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis’te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İYİ Parti2den istifa ediyorum.’ dedi. İYİ Parti lideri Meral Akşener’e, İYİ Partililere ve kendisini destekleyenlere teşekkür eden Gökhan Zan, ‘Affınıza sığınarak İYİ Parti ailesinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana hakkım helal olsun. Dost kalmak dileğiyle. Herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ notunu da ekledi.

Gökhan Zan'ın sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklaması şu şekilde;

gokhan-zan-iyi-parti-den-istifa-etti.jpg

gokhan-zan-iyi-parti-den-istifa-etti-001.jpg

gokhan-zan-iyi-parti-den-istifa-etti-002.jpg