Hasan Akkuş Twitter’da gündemde! Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı’na tepkiler çığ gibi

Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonu gündem olurken Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un bir kadına saldırdığı anlar da sosyal medyanın gündeminde geniş yer buldu.

Hasan Akkuş Twitter’da gündemde! Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı’na tepkiler çığ gibi

Büyükçekmece Belediyesi rüşvet skandalıyla gündeme gelirken başlatılan soruşturma kapsamında yapılan rüşvet operasyonunda yaklaşık 20 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’ne yapılan operasyon gündemde geniş bir yer bulurken Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı’nın öfkesine yenik düşerek bir kadına saldırdığı anlar ise görenleri şaşkına çevirdi. O anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti ve bu görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü.

22 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Büyükçekmece Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda yaklaşık 20 şüpheli gözaltına alındı. Rüşvet skandalı gündemin ilk sıralarına yerleşirken belediye önünde yaşanan gerginlik esnasında Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un bir kadına saldırdığı anlar da görenleri şaşkına çevirdi.

hasan-akkus-twitter-da-gundemde-buyukcekmece-belediye-baskan-yardimcisi-na-tepkiler-cig-gibi.jpg

KADININ BOĞAZINI SIKIP KÜFÜR ETTİ

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile gündeme gelen Büyükçekmece Belediyesi önünde yaşanan gerginlik an be an kameralara yansıdı. Belediye binasının önünde toplanan belediye çalışanları ve orada görüntü alan basın mensupları arasında arbede yaşandığı öğrenildi. Bu olaylar yaşanırken olay yerine olan bir kadının ne olduğunu anlamaya çalıştığı sırada saldırıya uğradığı görüldü. Kadına saldıran ismin Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş olduğu öğrenildi. Saldırı anı saniye saniye kameralara yansırken Akkuş’un kadının boğazını sıkarak küfür ettiği anlar görenleri şaşkına çevirdi.

hasan-akkus-twitter-da-gundemde-buyukcekmece-belediye-baskan-yardimcisi-na-tepkiler-cig-gibi-001.jpg

hasan-akkus-twitter-da-gundemde-buyukcekmece-belediye-baskan-yardimcisi-na-tepkiler-cig-gibi-002.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un belediye binası önünde bir kadına saldırdığı anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Skandal görüntüler gündemin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya devam ederken sosyal medyadan kadına yönelik saldırıya ve Hasan Akkuş’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı o ana ait görüntüleri paylaşarak yorum yağdırdı.