İstanbul adayı açıklandı! Sahneye çıkıp seçim kampanyasının startını verdi

31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olacak isimler merak edilirken siyasi partilerin aday açıklamaları devam ediyor. Gözler İstanbul adayına çevrilirken CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı yeniden Ekrem İmamoğlu oldu.

İstanbul adayı açıklandı! Sahneye çıkıp seçim kampanyasının startını verdi

CHP İstanbul aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Bugün gerçekleştirilen İstanbul aday tanıtım toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel de yer alırken toplantıya eski genel başkanların da davet edildiği ancak CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salonda yer almadığı görüldü. CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul adayı yeniden Ekrem İmamoğlu olurken İmamoğlu, seçim kampanyasının startını bu lansmanla birlikte verdi.

ÖZEL’DEN AÇIKLAMA

İstanbul’daki adaylık lansmanına CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Sahneye çıkarak açıklamalarda bulunan Özel, ‘Napolyon’un bana dünyayı verseniz ona başkent yaparım dediği şehirde, Fatih Sultan Mehmet’in çağ açıp çağ kapattığı şehirde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin ziyneti dediği şehirde beş yıldır hizmet veren Ekrem İmamoğlu’nun yeniden beş yıl hizmet vermesi için bir aradayız.’ dedi. Toplantıya katılımın yoğun olduğu görülürken salonda Ekrem İmamoğlu’nun seçim şarkısı çalındı. Toplantının gerçekleştirildiği salona ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’ sözünün yer aldığı afişler asıldı.

istanbul-adayi-aciklandi-sahneye-cikip-secim-kampanyasinin-startini-verdi.jpg

İMAMOĞLU SEÇİM KAMPANYASININ STARTINI VERDİ

CHP Genel Başkanı Özel’in ardından sahneye mevcut İBB Başkanı ve CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu çıktı. Bu toplantıyla seçim kampanyasının startını veren İmamoğlu, ‘Aziz Atatürk’ten aldığımız ilhamla her türlü engele rağmen az zamanda çok ve büyük işler başardık. Bunca engele rağmen başardıklarımız bize güven ve cesaret veriyor. Bu cesaretle bir kez daha İBB aday tanıtım toplantısı için karşınızdayım. Beni oybirliği ile aday ilan eden partimizin genel başkanı saygıdeğer Özgür Özel’e ve partimizin yetkili karar organında bulunanlara teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı.