İYİ Parti’de istifa sayısı giderek artıyor! Bir isim daha istifasını açıkladı

İYİ Parti’de istifa dalgası durmuyor. Peş peşe istifaların yaşandığı partide bir istifa haberi daha geldi. Bir Milletvekili daha partisinden istifasını açıklarken bu gelişmeyle birlikte siyaset gündemi yeniden hareketlendi.

İYİ Parti’de istifa sayısı giderek artıyor! Bir isim daha istifasını açıkladı

İstifaların arka arkaya geldiği İYİ Parti’de bugün bir istifa daha yaşandı. Yaklaşan Yerel Seçimlerde CHP’den gelen ittifak teklifini kabul etmeyen İYİ Parti’de bu gelişmenin ardından istifalar peş peşe geldi. Bugün yaşanan son dakika gelişmesinde partiden bir ismin daha istifa ettiği belirtildi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da partisinden istifasını açıkladı.

İYİ PARTİ'DE İSTİFA ÜSTÜNE İSTİFA

Yerel Seçimler yaklaşırken siyasi partilerin seçim hazırlıkları da hızlandı. İYİ Parti, CHP'den gelen seçim ittifakı teklifini reddederek 81 ilde kendi adaylarını çıkaracağını duyurmuştu. İYİ Parti'nin ittifak teklifini reddetmesinin ardından partide adeta istifa dalgası yaşanıyor. Peş peşe gelen istifalara bugün bir yenisi daha eklendi.

iyi-parti-de-istifa-sayisi-giderek-artiyor-bir-isim-daha-istifasini-acikladi-001.jpg

YÜKSEL ARSLAN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, partisinden istifa etti. İYİ Parti'nin CHP'den gelen Yerel Seçim ittifakına kapıları kapatmasına ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Yavaş ve İmamoğlu'nu eleştirmesine değinen Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu. Partisinden istifa eden Yüksel Arslan'ın açıklaması şu şekilde;

iyi-parti-de-istifa-sayisi-giderek-artiyor-bir-isim-daha-istifasini-acikladi.jpg