İYİ Parti’de istifa yağmuru! Bir isim daha istifasını açıkladı

İYİ Parti'de istifa yağmuru devam ediyor. Peş peşe gelen istifalara bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Güner, İstanbul ve Ankara’da işbirliği yapılmaması gerekçesiyle istifa etti.

İYİ Parti’de istifa yağmuru! Bir isim daha istifasını açıkladı

Yerel Seçim gündemi devam ederken İYİ Parti2de istifalar sürüyor. İYİ Parti’nin Yerel Seçim ittifakını reddetmesinin ardından partide istifalar peş peşe geldi. İstifalara bir yenisi daha eklendi ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, partisinin İstanbul ve Ankara işbirliği teklifini reddetmesi üzerine istifasını açıkladı. Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu.

İYİ PARTİ’DE BİR İSTİFA DAHA

İYİ Parti'de istifalara bir yenisi daha eklendi. Yerel seçim istifaları peş peşe gelirken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını açıkladı. İstanbul ve Ankara’da işbirliği yapılmamasına vurgu yapan Güner, ‘Bildiğiniz gibi en azından İstanbul ve Ankara’da işbirliği için mücadele etmiş az sayıda kişiden biriyim. Çıkan kararı savunamayacağımı düşünerek yapabileceğim tek şey saygı duymak ve istifa etmektir.’ dedi.

iyi-parti-de-istifa-yagmuru-bir-isim-daha-istifasini-acikladi.jpg

İYİ PARTİ İTTİFAK TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde de Yerel Seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda CHP’den İYİ Parti’ye Yerel Seçimler için işbirliği teklifi gitmiş ve bu teklif Genel İdare Kurulu’nda alınan kararla reddedilmişti. İYİ Parti, 81 ilde kendi isim ve logosuyla seçime gireceğini duyurmuştu. Bu karar sonrasında İYİ Parti2de peş peşe istifalar yaşanmıştı.

iyi-parti-de-istifa-yagmuru-bir-isim-daha-istifasini-acikladi.jpeg