İYİ Parti İstanbul adayı açıklandı! İmamoğlu ve Kurum’a yeni rakip

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken partilerin seçim hazırlıkları ve aday tanıtımları da devam ediyor. İYİ Parti, daha önce yaptığı açıklamalarda Yerel Seçimlere kendi adayları ile gireceklerini duyurmuştu. İYİ Parti’nin İBB adayı az önce belli oldu.

İYİ Parti İstanbul adayı açıklandı! İmamoğlu ve Kurum’a yeni rakip

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İBB adayını az önce açıkladı. Siyasi partilerin İstanbul adayları merakla takip edilmeye devam edilirken İYİ Parti de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismini açıkladı. İYİ Parti’nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu oldu. Kavuncu, Yerel Seçimlerde İmamoğlu ve Kurum’a rakip olurken İYİ Parti’nin Balıkesir adayı da belli oldu. Akşener, İYİ Parti’nin Balıkesir adayının Turhan Çömez olduğunu açıkladı.

MERAL AKŞENER İSTANBUL ADAYINI AÇIKLADI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesinde siyasi partilerin seçim hazırlıkları ve aday tanıtımları devam ediyor. İYİ Parti de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismini duyurdu. Bugün partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu.

iyi-parti-istanbul-adayi-aciklandi-imamoglu-ve-kurum-a-yeni-rakip.jpg

BALIKESİR ADAYI DA AÇIKLANDI

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimlerinde çıkaracakları belediye başkan adaylarını tanıttı. Akşener, bu konuşma esnasında partisinin İstanbul ve Balıkesir adaylarını da duyurdu. Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Buğra Kavuncu'nun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Turhan Çömez'in ve Sincan Belediyesi'ne Fatih Koca'nın aday olduğunu açıkladı.