Muharrem İnce Özgür Özel’i ziyaret etti

Siyasette gündem yoğun. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Seçimler yaklaşırken siyaset gündeminde de yoğunluk devam ediyor. Gündemin Yerel Seçimler olduğu günlerde son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor.

Muharrem İnce Özgür Özel’i ziyaret etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e bir ziyaret gerçekleşti. Muharrem İnce, bu sabah saat 10.00’da CHP Genel Merkezi’ne geldi. Muharrem İnce’yi kapıda CHP Sözcüsü Deniz Yücel karşıladı. Bu karşılamanın ardından İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile basına kapalı görüşme yapmak için Genel Merkez’e geçti. Muharrem İnce ile Özgür Özel’in görüşmesi başladı.

MUHARREM İNCE'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E NEZAKET ZİYARET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün saat 10.00'da CHP Genel Merkezi'ne geldi. İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ile Gül Çiftçi eşlik etti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

Basına kapalı şekilde gerçekleştirilen görüşmenin ardından Özel ve İnce'den basın mensuplarına açıklama geldi. Kameralar karşısına geçen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muharrem İnce'nin 'hayırlı olsun' ziyaretine geldiğini söyedi ve kendisine teşekkür etti. Gröüşmede memleket meselelerini konuştuklarını söyleyen Özel, 'Önümüzdeki süreç içinde diyalog ve temas halinde olmak konusunda fikir birliğine vardık' dedi.

galatasaray-fenerbahce-super-kupa-finali-icin-yeni-gelisme-tarih-netlesti-001.jpg

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşmede seçim süreci ile ilgili duydukları kaygıları dile getirdiklerini söyledi. Görüşmenin gündeminde seçim olduğunu söyleyen İnce, 'Son seçimde ne yazık ki hem Cumhurbaşkanlığını hem Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş bir iktidar var. Bu psikolojik üstünlükle bu seçimlere giriliyor. Onun için Sayın Özgür Özel'e, CHP amiral gemisidir. O konuda görüşmelerimizi aktardık.' dedi.