Murat Kurum İmamoğlu anketi 2024 Yerel Seçimleri! Adaylardan biri öne geçti

Yerel Seçimler yaklaşıyor ve adayların çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Özellikle İstanbul’da kıyasıya bir yarış ve güçlü bir rekabet var. İmamoğlu ve Kurum arasındaki belediye başkanlığı yarışı siyaset gündeminde ilk sırada.

Murat Kurum İmamoğlu anketi  2024 Yerel Seçimleri! Adaylardan biri öne geçti

CHP’den yeniden aday olan mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na AK Parti'den Murat Kurum rakip oldu. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İBB adayı olarak Murat Kurum’u gösterdi. İki güçlü adayın yarışı merakla beklenirken seçim sonuçları ne olacak, hangi aday kazanacak hepsi ve daha fazlası merak ediliyor. 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken gündemdeki anketler ve anket sonuçları da vatandaşın yakın takibinde. Son olarak adaylardan Murat Kurum, konuk olduğu programda yaptırdıkları son anketin sonucunu paylaştı ve rakibinin önüne geçtiğini söyledi. İşte detaylar…

MURAT KURUM ANKET SONUCUNU PAYLAŞTI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde İstanbul’da kıran kırana bir yarış olacak. CHP'den yeniden aday olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum arasında çok heyecanlı ve merak edilen bir yarış geçecek. Siyasi partilerin aday tanıtımları devam ederken yaklaşan Yerel Seçimlerle birlikte seçim anketleri de yakından takip ediliyor. Vatandaşın nabzını tutan seçim anketleri siyaset gündeminde de geniş yer buluyor. Son olarak AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum, konuk olduğu CNN Türk’te son anket sonucunu paylaştı. Canlı yayında seçimi kazanması halinde yapacağı projelerden bahseden ve yaptırdıkları son anketin sonucunu paylaşan Kurum, ‘İlk başladığımızda rakibimiz 1.5 puan öndeydi. Dün bir araştırma daha aldık biz öne geçmiş durumdayız. Anketler bunu söylüyor. İttifaklar henüz netleşmedi. Biz çok güzel gidiyoruz. Rehavete kapılmayacağız. 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Ben açık sözlü olmaya çalışırım. Kendim neysem o olmaya çalışıyorum. Biz teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla uyum içinde çalışıyoruz.’ dedi.

murat-kurum-imamoglu-anketi-2024-yerel-secimleri-adaylardan-biri-one-gecti.jpg

MURAT KURUM: SADECE İSTANBUL’A ODAKLANACAĞIM

Konuk olduğu programın canlı yayınında projelerinden bahseden ve vaatlerini sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, başkanlığı sürecinde sadece İstanbul’a odaklanacağını söyledi. İstanbul’da trafik sorunundan yeni ulaşım ağlarına, kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal projelerden şehircilik anlayışına kadar pek çok vaatte bulunan Kurum, ‘Ben bu söylediğim sözleri tutmazsam tekrar aday olmam. Bu zamana kadar verdiğim sözleri tutan biriyim. 6 Şubat’ta depremzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi 3 ayda 180 bin konutun inşasına başladık. Biz söz verdiysek sözünü tutan insanlar olduk. Biz hep sözümüzü tuttuk.’ ifadelerini kullandı.