Murat Kurum seçim vaadini açıkladı! İndirim sözü verdi

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru adaylar da artık tek tek belli oluyor. AK Parti’nin merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. İstanbul’da CHP’nin adayı İmamoğlu’na rakip olan Kurum, yeni vaadini açıkladı.

Murat Kurum seçim vaadini açıkladı! İndirim sözü verdi

31 Mart seçimlerinde İstanbul2da kıran kırana bir yarış olacak. CHP’nin mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday oldu. Gözlerin çevrildiği AK Parti’nin adayı da geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Murat Kurum, AK Parti’nin İBB adayı oldu. İmamoğlu ve Kurum arasında çok çekişmeli bir seçim yarışı geçecek. Gözler Yerel Seçimlere çevrilirken Murat Kurum da yeni vaadini açıkladı. Kurum, toplu ulaşımda indirim sözü vererek hemen seçimin ertesinde 1 Nisan tarihinde toplu ulaşımda yüzde 40’lık indirim kararını uygulayacaklarını belirtti. İşte detaylar…

MURAT KURUM’DAN TOPLU TAŞIMADA İNDİRİM SÖZÜ

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Akademi Beyoğlu’nda gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada seçim vaatlerini açıkladı. Toplu ulaşımda indirim sözü veren Kurum, ulaşımda yüzde 40 indirim uygulanacağını söyledi. Gençlere ulaşımda yüzde 40 indirim sözü veren Murat Kurum, ‘Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz verilen sözleri tutmak zorundayız. Biz de verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız.’ dedi.

murat-kurum-secim-vaadini-acikladi-indirim-sozu-verdi.jpg

GENÇLERE EĞİTİMDE VE İŞ KURMADA DESTEK SÖZÜ

Gençlere hitap eden vaatlerini tek tek sıralayan Murat Kurum, gençlere okul hayatları ve sonrasında da her türlü desteği vereceklerini söyledi. Gençlerin eğitimine destek sunacaklarını belirten Kurum, ‘Açacağımız ofisler ve atölyeler ile gençlerin eğitimine katkı sunacağız.’ dedi. Derslerin yanı sıra gençlerin bu ofislerde spor yapabileceğini, kütüphaneden de faydalanabileceğini belirten Kurum, ‘İşini kurmak isteyen gençlerimize destek olacağız’ diyerek vaatlerini sıraladı.