Acun Ilıcalı müjdeyi vermişti! İşte Fenerbahçe Olympiakos maçının yayınlanacağı kanal

Futbolseverlerin heyecanla kilitlendiği Fenerbahçe-Olympiakos maçına sayılı saatlr kalırken gözler maçla ilgili detaylarda. Karşılaşmanın yayınlanacağı kanal ve yayın saati de merak edilenlerin başında yer alıyor.

Acun Ilıcalı müjdeyi vermişti! İşte Fenerbahçe Olympiakos maçının yayınlanacağı kanal

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde bu akşam Kadıköy’de rakibi Olympiakos’u konuk etmeye hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe’de hazırlıklar sürerken futbolseverler de karşılaşmayla ilgili detayları merak ediyor. Avrupa’daki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe’nin bu akşamki kritik mücadelesi futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Temsilcimizin tur atlaması için iki farklı galibiyete ihtiyacı var. Şimdi ise gözler karşılaşmanın yayınlanacağı kanalda. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos maçı EXXEN de mi? Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8’de mi? İşte detaylar…

ACUN ILICALI MÜJDEYİ VERDİ

BU akşam ekrana gelecek olan Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçının yayınlanacağı kanal merak ediliyordu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, karşılaşmayla ilgili müjdeyi verdi. Bilindiği gibi Avrupa karşılaşmaları EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçı ise TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

acun-ilicali-mujdeyi-vermisti-iste-fenerbahce-olympiakos-macinin-yayinlanacagi-kanal.jpg

MAÇ TV8’DEN NAKLEN YAYINLANACAK

Fenerbahçeli taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseveri sevindiren haber ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan geldi. Normalde EXXEN platformunda yayınlanacak olan Fenerbah.e-Olympiakos maçı bu akşam TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde Kadıköy’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 22.00’de başlayacak. Kritik mücadeleyi Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler’in yardımcılıklarını ise yine aynı ülkeden Chiristian Gittelmann ile Mark Borsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

acun-ilicali-mujdeyi-vermisti-iste-fenerbahce-olympiakos-macinin-yayinlanacagi-kanal-001.jpg

FENERBAHÇE’DE 1 EKSİK

Temsilcimiz Fenerbahçe’de kritik mücadele öncesinde 1 eksik bulunuyor. Tedavisinin tamamlandığı öğrenilen Mert Hakan Yandaş’ın son durumunun maç saatinde belli olacağı belirtilirken Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yer almıyor.