Volkan Demirel’den istifa açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 34. Hafta maçları oynanıyor. Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Hatayspor da dün akşam Başakşehir’le karşılaştı. Mücadele Hatayspor’un mağlubiyetiyle sonuçlanırken Volkan Demirel’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

Volkan Demirel’den istifa açıklaması

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Başakşehir’le oynadıkları karşılaşmanın ardından basın açıklaması yaptı. Takımı ligde kalma mücadelesi veren Volkan Demirel’in basın mensuplarına yaptığı açıklama kısa sürede gündem oldu. Dikkat çeken bir istifa açıklamasında bulunan Demirel, ‘İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı’ dedi.

VOLKAN DEMİREL’DEN BAŞAKŞEHİR MAÇI YORUMU

Dün akşam oynanan Hatayspor-Başakşehir maçının ardından basın açıklaması yapan ve Başakşehir maçını yorumlayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini söyledi ve oyuncuların ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarını belirtti. Takımının genç bir takım olduğundan bahseden Demirel, ‘Bu takımı kuran benim. Sorumluluk bana ait. Elimizden geldiği kadar sezon başından beri mücadele ettiğimiz bir konu var. Bu 4 maçta da saha içinde yine elimizden gelen mücadeleyi vermek istiyoruz, vereceğiz de. Kimsenin şüphesi olmasın. Herkes için en hayırlısı olur. Biz elimizden geldiği kadar ligde kalmak için mücadele edeceğiz.’ dedi.

volkan-demirel-den-istifa-aciklamasi.jpg

DİKKAT ÇEKEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Tüm sorumluluğu üstlenen ve bunu tekrar tekrar vurgulayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, dikkat çeken bir istifa açıklamasında bulundu. İstifa etmek istediğini belirten Demirel, ‘Benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse istifa etmek istedim, etmem d gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz. Ama 4 hafta boyunca şimdi ben buradayken bu takımı bırakmak… Tabii ki git derlerse yine giderim, başım üstünde yerleri var. Hiç öyle bir derdim de yok. Bu çocuklar her şarta rağmen mücadele ediyorlar. O yüzden saygıyı hak ediyorlar.’ ifadelerini kullandı.