Beyaz ayakkabılarınızı saniyede kar gibi yapacak mucize yöntem

Beyaz spor ayakkabısı kullanmayı sevenler ancak temizliğinde zorlananlar artık işiniz çok daha kolay olacak. Hem yaz hem de kış aylarında beyaz ayakkabı tutkusundan vazgeçemeyenlerin en büyük sorunu temizlik oluyor.

Beyaz ayakkabılarınızı saniyede kar gibi yapacak mucize yöntem

Yaz veya kış fark etmeksizin beyaz ayakkabı tercihim diyorsanız ayakkabılarınızın zorlu temizliğinde işinizi kolaylaştıracak yöntemle artık beyaz ayakkabı kullanımınız çok daha rahat olacak. Rahat kombinlerin vazgeçilmezi olan beyaz spor ayakkabısının temizliği ise rahat olmayabiliyor. Çok çabuk kirlenen ve bir o kadar da zor temizlenen beyaz ayakkabılarınızı artık temizlemek çok daha kolay. Hem hızlı hem de etkili olan bu yöntemle beyaz ayakkabılarınızı kar gibi bembeyaz yapmaya hazır olun.

AYAKKABILARINIZ KAR GİBİ BEMBEYAZ OLACAK

Ayakkabı tercihlerinde ağırlıklı renk her zaman beyaz olmuştur. Beyaz spor ayakkabı her zaman rahat kombinlerin vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Ancak hemen hemen her kıyafetin altında uyumlu olan beyaz ayakkabının temizliği ise oldukça zorlayıcı. Çok kısa sürede kirlenen beyaz ayakkabıları temizlemek artık çok daha kolay. Nasıl mı? Sadece 2 malzeme ile. Düzenli olarak temizlediğinizde beyaz ayakkabılarınızı daha uzun süre kullanabilecek ve bu yöntemle kar gibi bembeyaz ayakkabılara sahip olacaksınız.

beyaz-ayakkabilarinizi-saniyede-kar-gibi-yapacak-mucize-yontem.jpg

SADECE 2 MALZEME İLE BEYAZ AYAKKABILARINIZ TERTEMİZ OLACAK

Beyaz ayakkabı temizliğinde ilk önemli nokta yumuşak bir fırça veya bir bez kullanmaktır. Sert fırça tercih ettiğinizde ayakkabınızın yüzeyi zarar görebilir. Daha sonra ihtiyacınız olan şey ise sadece karbonat ve sirke. Sirke ve karbonatı küçük bir kapta karıştırarak ayakkabılarınızın kirli yüzeylerini temizleyebilirsiniz. Bu iki malzeme lekeleri çıkarmada çok etkili olacak ve ayakkabılarınız ilk gün alınmış gibi bembeyaz hale gelecek.