Kadir Gecesi mesajları resimli, kurumsal, hadisli Kadir Gecesi sözleri

Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi ile ilgili mesajlar ve sözler araştırılmaya başlandı. Kadir Gecesi bu yıl 5 Nisan 2024 Cuma gecesi idrak edilecek

Kadir Gecesi mesajları resimli, kurumsal, hadisli Kadir Gecesi sözleri

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2024 yılına ait Dini Günler Takvimi’ne göre, Kadir Gecesi bu yıl 5 Nisan 2024 Cuma gecesi idrak ediliyor. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nde ailenize, yakınlarınıza, arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz uzun, kısa, anlamlı, dualı, hadisli, resimli Kadir Gecesi mesajlarını sizler için derledik. İşte Kadir Gecesi ile ilgili mesaj ve sözler…

KADİR GECESİ MESAJLARI

- Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

- Ya Rab; bu gece hürmetine anne babamızı ve tüm inananları bağışla.

- Bin aydan daha hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği Kadir Gecesi tüm İslam alemine hayırlar vesile etsin.

kadir-gecesi-mesajlari-resimli-kurumsal-hadisli-kadir-gecesi-sozleri.jpg

- Allah’ım bizi namazsız, rüküşüz ve secdesiz bırakma. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

- Ey Rabbim! Kadir Gecesinin rahmetini bizlerden esirgeme. Bu gece edeceğimiz tüm duaları kabul et. Rahmetinden bir damla da olsa nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizleri. Kadir Geceniz mübarek olsun.

- Ramazan ayının sonlarına yaklaşmanın hüznünü yaşarken Kadir Gecesinin ise mutluluğu yüreğimizi sardı. Rabbim, nice Ramazanlara ve Kandillere erişmemizi nasip eylesin. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

kadir-gecesi-mesajlari-resimli-kurumsal-hadisli-kadir-gecesi-sozleri-001.jpg

- Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu gece. Kadir Gecesi mübarek olsun.

- Nuruyla alemimizi şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.v) şefaatine nail olmanız dileğiyle. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

- Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

kadir-gecesi-mesajlari-resimli-kurumsal-hadisli-kadir-gecesi-sozleri-002.jpg

- Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun.

- Kim Kadir Gecesini faziletine inanarak ve alacağı sevabı Allah’tan bekleyerek ibadet ve taatla geçirirse geçmiş günahları bağışlanır (Buhari, Kadir, 1).

kadir-gecesi-mesajlari-resimli-kurumsal-hadisli-kadir-gecesi-sozleri-003.jpg

- Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanetine emin kıl. Kadir Geceniz mübarek olsun.

- Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun.