Sokak ortasında çırılçıplak gezen kadının söyledikleri şoke etti

Şanlıurfa’da sokak ortasında çırılçıplak bir şekilde gezen genç kadının kendisine soru yöneltenlere söyledikleri şoke etti. Viranşehir ilçesinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Sokak ortasında çırılçıplak gezen kadının söyledikleri şoke etti

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan görüntülerde genç bir kadının sokak ortasında çıplak bir şekilde gezdiği görülüyor. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kadının uyuşturucu madde kullandığı da öne sürüldü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde kadının kendisine yöneltilen soruya ilginç yanıtlar verdiği görülüyor.

SOKAK ORTASINDA ÇIRILÇIPLAK GEZDİ

Olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen genç bir kadının sokak ortasında çırılçıplak gezdiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kısa sürede sosyal medyada da gündem olan o anlarda kaydı alan kişinin kadına ‘Neden böyle giyindin?’ dediği duyuluyor.

sokak-ortasinda-cirilciplak-gezen-kadinin-soyledikleri-soke-etti.jpg

‘SIKINTILAR YAŞIYORUM’

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde çıplak bir şekilde sokakta gezdiği görülen kadına kaydı alan vatandaşın ‘Neden böyle giyindin?’ dediği duyuluyor. Bu soruya yanıt veren kadın ise ‘Çünkü şu an bir savaş içindeyiz. Ve sıkıntılar yaşıyorum. Kendimi ifade edemiyorum.’ diyor. İlginç ifadeleri ile de dikkat çeken kadının o anlarda uyuşturucu maddenin etkisinde olabileceği iddia edilirken kısa sürede sosyal medyada gündem olan görüntülere yorum yağdı.