Anne bebeğini kedi taşıma çantasına koyarak pencereden aşağı attı

Almanya'nın başkenti Berlin'de ismi bilinmeyen 21 aylık bir bebek kedi taşıma çantasının içinde balkonun altına ağlarken tespit edildi.

Anne bebeğini kedi taşıma çantasına koyarak pencereden aşağı attı

Komşuların ağlama sesini duyarak polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kolları ve bacaklarında kırıklar bulunan 21 aylık bebeği bulunduğu yerden kurtardı. Olayla ilgili olarak bebeğin annesi gözaltına alındı. Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir apartmanın bahçesinde 21 aylık bir bebek ağlarken bulundu. Bebeğin annesi tarafından kedi taşıma çantasının içine konularak üçüncü kattaki balkonlu bir apartmanın balkonundan 12 metre yükseklikten aşağıya atıldığı ileri sürüldü.

anne-bebegini-kedi-tasima-cantasina-koyarak-pencereden-asagi-atti.jpg

Polis küçük kız bebeğinin kollarında ve bacaklarında kırıklar olduğunu ifade ederken hastanede tedavi altına alındı. Olaya ilişkin araştırma devam ederken anne sorgu için gözaltına alındı.

BEBEĞİN VÜCUDUNDA KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ
Almanya'nın başkenti Berlin'de ismi verilmeyen 21 aylık bir bebek kedi taşıma çantasının içinde balkonun altına ağlarken komşular tarafından bulundu. Komşuların ağlama sesini duyarak polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kolları ve bacaklarında kırıklar varolan 21 aylık bebeği kurtardı. Olayla alakalı olarak bebeğin annesi gözaltına alındı. Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir apartmanın bahçesinde 21 aylık bir bebek ağlarken bulundu. Bebeğin annesi tarafından kedi taşıma çantasının içine konularak üçüncü kattaki balkonlu bir apartmanın balkonundan 12 metre aşağıya atıldığı öne sürüldü.