Binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti! Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı

39 kişiye mezar olan yangın Kuveyt’in Mangaf bölgesinde yaşandı. Bir binada çıkan yangında 39 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti! Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı

Kuveyt Mangaf’ta bir binada henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 39 kişi hayatını kaybetti. Yangınla ilgili Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama gelirken en az 39 kişinin yaşamını yitirdiği yangında 43 kişiden fazla da yaralı olduğu aktarıldı. Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu bildiriliyor.

KUVEYT'TE YANGIN FACİASI

Kuveyt'in Mangaf bölgesinde bir binada nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 39 kişi hayatını kaybetti. Yangında 43 kişiden fazla yaralı olduğu ve bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu da bildiriliyor.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kuveyt'te meydana gelen yangın faciası ile ilgili Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı, 43 kişiden fazla yaralı olduğunu aktarırken yaralıların hastaneye sevk edildiğini de aktardı. Yaralılardan 21 vakanın Adan Hastanesi'nde, 6 vakanın Farwaniya Hastanesi'nde, 1 vakanın Amiri Hastanesi'nde, 11 vakanın Mübarek Hastanesi'nde ve 4 vakanın da Jaber Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bilgisine yer verildi.

binada-cikan-yanginda-39-kisi-hayatini-kaybetti-saglik-bakanligi-aciklama-yapti.jpg

YARALILARIN DURUMLARI YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Yaralıların durumlarıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı yetkilileri, yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiğini, gerekli tüm ihtiyaçların karşılanması için de yaralıların tedavi altına alındığı hastaneler ve hastane yetkilileri ile koordinasyon sağlandığını aktardı.