Bir akvaryum dolusu çileği 12 saat ara vermeden yedi

Bir sosyal medya kullanıcısı büyük bir akvaryumu kilolarca çilekle doldurarak 12 saat boyunca ara vermeden yediği anları hızlandırılmış şekliyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir akvaryum dolusu çileği 12 saat ara vermeden yedi

O anlara sosyal medya kullanıcıları tepki göstermekten kendini alamadı. Kullanıcıların büyük bir bölümü görüntülerin gerçek olamayacağını ileri sürdü. Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde bir sosyal medya kullanıcısı önce bir akvaryumu kilolarca çilekle doldurdu.

bir-akvaryum-dolusu-cilegi-12-saat-ara-vermeden-yedi.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI KURGU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ
Sonrasında ise akvaryumun başına geçerek tek tek çilekleri yemeye başladı. Genç adamın akvaryumun tamamındaki çilekleri yemesi tam 12 saat kadar devam etti. O anlar sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepkisiz kalamadı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçek olamaz. Resmen kurgu" şeklinde yorum yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Buna kimse inanmaz" yorumunu yaptı.

bir-akvaryum-dolusu-cilegi-12-saat-ara-vermeden-yedi-001.jpg

TAM 12 SAATTE YEDİ
Görüntülerde bir sosyal medya kullanıcısı önce bir akvaryumu kilolarca çilekle doldurdu. Sonrasında ise akvaryumun başına geçerek tek tek çilekleri yemeye başladı. Genç adamın akvaryumun tamamındaki çilekleri yemesi tam 12 saat kadar devam etti. O anlar sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepkisiz kalamadı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçek olamaz. Resmen kurgu" şeklinde yorum yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Buna kimse inanmaz" yorumunu yaptı.