Hoşlandığım çocuk çok çirkin diyerek ağladı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde genç bir kadın hoşlandığı çocuğun satış danışmanı olduğunu öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Hoşlandığım çocuk çok çirkin diyerek ağladı

Genç kadının paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Sosyal medya kullanıcılar gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tutarken duruma tepki göstermekten kendini alamadı. Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda genç bir kadın hoşlandığı çocuğun satış danışmanı olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu. O anları kaydederek sosyal medyadan yayınlayan genç kadın, "Yemin ederim ben bile kendimi anlamıyorum. Şu anda neden ağladığım konusunda hiçbir fikrim yok mesela. Ama iyi geliyor ağlamak. Bir sebep düşünüyorum. 14 aydır takılı kaldığım çocuk var mesela. Neden ondan hoşlanıyorum? O kadar çirkin ki... Çok çirkin gerçekten" ifadelerini kullandı.

hoslandigim-cocuk-cok-cirkin-diyerek-agladi.jpg

“ÇOCUĞUN HAYATI KURTULMUŞ”

O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları paylaşımı dakikalar içinde yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Abla bırak o zaman bu kadar ağlamaya değer mi?" şeklinde yorum yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Çocuğun hayatı kurtulmuş” yorumunu yaptı.

hoslandigim-cocuk-cok-cirkin-diyerek-agladi-001.jpg

“ÇOK ÇİRKİN GERÇEKTEN”

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda genç bir kadın hoşlandığı çocuğun satış danışmanı olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu. O anları kaydederek sosyal medyadan yayınlayan genç kadın, "Yemin ederim ben bile kendimi anlamıyorum. Şu anda neden ağladığım konusunda hiçbir fikrim yok mesela. Ama iyi geliyor ağlamak. Bir sebep düşünüyorum. 14 aydır takılı kaldığım çocuk var mesela. Neden ondan hoşlanıyorum? O kadar çirkin ki... Çok çirkin gerçekten" dedi.