Husky cinsi köpek bebeği parçaladı! 8 yıldır evlerinde besliyorlardı

Bir aile tarafından sahiplenilen ve tam 8 yıldır aile ile birlikte yaşayan Husky cinsi köpeğin ailenin 6 haftalık olan bebeğine saldırdığı ve bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. Şoke eden olayın ardından köpek bir hayvan barınağına gönderildi.

Husky cinsi köpek bebeği parçaladı! 8 yıldır evlerinde besliyorlardı

Beşiğinde uyuyan 6 haftalık bebek, Husky cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Ailenin sahiplendiği ve 8 yıldır evlerinde olan köpeğin ailenin henüz 6 haftalık olan minik bebeklerine bir anda saldırdığı öğrenildi. Köpeğin saldırısı sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi. Köpek ise soruşturma için bir hayvan barınağına götürüldü.

BEŞİĞİND EUYUYAN MİNİK BEBEĞE SALDIRDI

Olay, ABD’nin Tennessee eyaletinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir aile tarafından sahiplenilen ve 8 yıldır aile ile birlikte yaşayan Husky cinsi bir köpek, ailenin henüz 6 haftalık olan ve beşiğinde uyuyan minik bebeğine saldırdı ve bebeği ağır şekilde yaraladı. Köpeğin saldırısı sonucunda ağır yaralanan Ezra ismindeki bebeğin acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

husky-cinsi-kopek-bebegi-parcaladi-8-yildir-evlerinde-besliyorlardi.jpg

SALDIRIDAN 1 HAFTA SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ezra bebeğin saldırıdan yaklaşık bir hafta sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayın şokundan çıkamayan acılı aile ise köpeklerinin daha önce hiç kimseye saldırmadığını söylerken bu durum karşısında büyük bir şok yaşadıklarını dile getirdi. New York Post’ta yer alan haberde ise olayın detaylarına yer verildi. New York Post’un aktardığı bilgilere göre, henüz 6 haftalık olan Ezra bebek beşiğinde uyuduğu sırada ailesinin 8 yıldır evlerinde beslediği Husk cinsi köpek tarafından saldırıya uğradı. Aile, minik bebeklerini köpekten zar zor kurtarırken durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenilen minik Ezra’nın 6 günlük yaşam mücadelesini kaybettiği aktarıldı. Minik bebeğin aldığı darbelerin yanı sıra beyin kanaması geçirdiği ve beyninin şiştiği belirtildi. Ailesi hayatını kaybeden bebeğin organlarını bağışlama kararı aldı. Saldırgan köpek ise olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir hayvan barınağına gönderildi.