16 Milyon Emekliye Müjde! 17-21 Nisan Arası 11900 TL EK İKRAMİYE Gibi Ödeme Yapılacak!

Emekliye yeni müjde son dakika geldi. 11900 TL EK İKRAMİYE gibi ödeme 17-21 Nisan arası hesaplara geçecek.

16 Milyon Emekliye Müjde! 17-21 Nisan Arası 11900 TL EK İKRAMİYE Gibi Ödeme Yapılacak!

16 Milyon Emekliye Müjde! 17-21 Nisan Arası 11900 TL EK İKRAMİYE Gibi Ödeme Yapılacak!

16 milyon emekliye hafta sonu yeni müjdeler geliyor. Nisan 2024 emekli maaşı ödeme takvimi SGK tarafından açıklandı. Emekliler için maaş ödeme tarihleri belli olurken ek ödeme tarihi de netleşti. Milyonlarca SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi ve EYT emeklisi için ek ikramiye geliyor. Tek sefere mahsus verilecek yeni ek ikramiye için tüm detaylar belli oldu. Sadece başvuru yapmak yetiyor. Ödeme, karşılıksız ve geri ödemesiz veriliyor. 17-21 Nisan arası yatacak yeni ek ödemeye ilişkin detaylar ve ödeme bilgileri haberimizde…

16-milyon-emekliye-mujde-17-21-nisan-arasi-11900-tl-ek-ikramiye-gibi-odeme-yapilacak-3-001.jpg

Türkiye’de EYT yasasının da çıkmasıyla beraber emekli vatandaş sayısı 16 milyonun üstüne çıktı. Emekli maaşları ne yazık ki, hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında yeterli gelmiyor. Milyonlarca vatandaş ekonomik sıkıntı içinde yaşarken bankalardan gelen yeni ek ödeme fırsatları ile rahat bir nefes alıyor. Kamu bankaları geçtiğimiz günlerde emekli promosyon ücretleri ile ilgili önemli bir güncelleme kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine yapılan bu güncellemeden hemen sonra özel bankalar da yepyeni promosyon fırsatları ile müşterilerine ek ödeme imkanları sunmaya başladı. Bugün de yeni bir ek ödeme duyurusu geldi. Yapı Kredi Bankası emekli maaşı alan müşterileri için 11.900 TL'lik yeni ek ödeme paketini duyurdu. Başvuru detayları da netleşti emekliler ek koşulsuz ödeme alacak.

16-milyon-emekliye-mujde-17-21-nisan-arasi-11900-tl-ek-ikramiye-gibi-odeme-yapilacak-1.jpg

EMEKLİYE 11900 TL EK KOŞULSUZ EK ÖDEME

Emekli maaşlarında Ocak 2024 artışı sonrası bankalar arasında promosyon sürprizleri de büyük bir rekabete dönüşmüştü. son olarak Cumhurbaşkanı talimatıyla kamu bankalarında promosyon miktarının arttırılması özel bankaları da harekete geçirdi. birçok bankada emekliye yönelik özel ek ödeme fırsatları var. emekli maaşı olan SSK bağ-kur 4c emeklisi tüm vatandaşlar ek ödeme kampanyalarından yararlanabiliyor. emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili Yapı Kredi'den de önemli bir adım geldi. Yapı Kredi Bankası emeklilik müşterilerine 11.1900 TL Ek koşulsuz Ödeme yapacak.

16-milyon-emekliye-mujde-17-21-nisan-arasi-11900-tl-ek-ikramiye-gibi-odeme-yapilacak-2.jpg

EK ÖDEME ŞARTLARI NELER?

Yapı Kredi Bankası tarafından emekliler için hazırlanan Nisan 2024 emekli maaş promosyonu kampanyasında başvuru işlemleri dijital ortamda rahatlıkla yapılabiliyor. başvuru şartları Arasında 3 yıllığına emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşımak yer alıyor. Başka bir ek koşuları aranmıyor. Sadece bu şartı yerine getirip Yapı Kredi müşterisi olan emekliler 11.900 TL'den başlayan promosyon desteğinden faydalanmaya hak kazanıyor.

16-milyon-emekliye-mujde-17-21-nisan-arasi-11900-tl-ek-ikramiye-gibi-odeme-yapilacak-3.jpg

EMEKLİYE ÖZEL AVANTAJLI KREDİ İMKANLARI

Yapı Kredi Bankası yine emekli müşterilerine özel olarak avantajlı kredi fırsatları da sunmaya devam ediyor. emekli maaşını 3 yıllığına Yapı Kredi'ye Taşıyan emekliler 36 aya Varan vadeli düşük faiz oranı ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi olabiliyor. Ayrıca emekliler için taşıt kredisi ve konut kredisi gibi kampanyalarda da özel fırsatlar sunuluyor. Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret ederek o konuda Daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yapı Kredi'nin yeni promosyon kampanyası ve emekliye sunduğu diğer özel avantajlar için son başvuru 30 Nisan. Kampanyaya katılmak için Bu tarihe kadar Yapı Kredi şubelerine uğrayabilir ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığından işlem yapabilirsiniz.