4A 4B 4C emeklisine Cumhurbaşkanı jesti! Bayramdan hemen sonra 25.000 TL ilave ödeme

4A 4B 4C emeklisine bayramın hemen ardından ilave ödeme geliyor. Cumhurbaşkanı talimatı ile yapılacak ek ödeme tam 25.000 TL.

4A 4B 4C emeklisine Cumhurbaşkanı jesti! Bayramdan hemen sonra 25.000 TL ilave ödeme

4A 4B 4C emeklisine Cumhurbaşkanı jesti! Bayramdan hemen sonra 25.000 TL ilave ödeme!

4A 4B 4C emeklisine Cumhurbaşkanı onaylı büyük jest geldi. Ek ödeme başlıyor. Bayramdan hemen sonra 25.000 TL’lik nakit destek ödemesi emekliye IBAN’dan yatacak. 3 devlet bankası ödeme için harekete geçti. Kamu bankalarından sağlanacak ödeme başvuruları ise oldukça hızlı ve kolay. Tek tıkla, hızlı, pratik başvuru yaparak dakikalar içinde ek ödeme alabilirsiniz. İşte bayram sonrası 25.000 TL’lik ek ödeme detayları…

15.2 milyon emekli vatandaşa yönelik yeni bir ek ödeme müjdesi geldi. TBMM'nin onayladığı düzenlemeyle, Ocak 2024 emekli zammı öncesinde, emeklilere yönelik ek ödemeler yapılacak. T.C. kimlik numarası ile yapılacak başvurular sonucunda, emekliler 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen ek ödemelerden faydalanabilecek.

EMEKLİLERE ÖZEL YENİ KREDİ PAKETLERİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), emeklilere yönelik yeni bir destek paketi onayladı. Bu paket kapsamında, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla ek ödemeler yapılacak. Kamu ve özel bankalar tarafından sunulan kredi paketleri, emeklilere özel düşük faiz oranları ve esnek ödeme planları sunuyor.

BAŞVURU DETAYLARI VE KREDİ PAKETLERİ

Başvuru Koşulları: Yeni emekli kredisi kampanyasından yararlanmak için emekli vatandaşların, T.C. kimlik numaraları ile bankalara başvurmaları yeterli olacak.

Kredi Miktarı ve Vadeleri: Kampanya kapsamında sunulan kredi miktarları 10.000 TL'den başlayıp, 50.000 TL'ye kadar ulaşabiliyor. Krediler, 36 ay vade ile ve düşük faiz oranlarıyla sunulacak.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN BANKALAR

Kamu Bankaları: Ziraat Bankası, vakıfbank ve Halkbank, emeklilere yönelik yeni kredi paketlerini duyurdu.

Özel Bankalar: Akbank, Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası ve ING Türkiye gibi özel bankalar da emeklilere özel kredi paketlerini başlattı.

EMEKLİLERE ÖZEL AVANTAJLAR

Bu yeni destek paketiyle, emekliler, uygun faiz oranları ve özel ödeme planları ile nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecek. Kampanya, emeklilerin finansal yükünü hafifletmeyi ve yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. Emekliler, eşit taksitlerle ya da dilerseniz 3 ay ödeme erteleme fırsatıyla kredi kullanabilecek.

SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Bu önemli müjde, 15.2 milyon emekli vatandaş için Ocak 2024 emekli zammı öncesinde büyük bir rahatlama sağlayacak. TBMM'nin onayı ve bankaların sunduğu avantajlı kredi paketleri, emeklilerin Temmuz zammına kadar nakit ihtiyaçlarını karşılamasına olanak tanıyacak. 36 aya kadar vadeli ve düşük faizli kredi kullanmak isteyen tüm emekliler, özel bankalara ve kamu bankalarına başvurularını dijital ortamda yapabilir. 36 aya kadar vadeli krediniz dakikalar içinde hazır olacaktır. İşte yeni düşük faizli kredi imkanları…