7.250 TL bayram parası yatacak! SGK’dan az önce müjde geldi

SGK'dan son dakika bayram parası müjdesi geldi. O kişilerin hesaplarına 7250 TL Bayram desteği yatacak. Detayları Sosyal Güvenlik Kurumu açıkladı.

7.250 TL bayram parası yatacak! SGK’dan az önce müjde geldi

7.250 TL bayram parası yatacak! SGK’dan az önce müjde geldi!

Sosyal güvenlik kurumundan son dakika bayram parası açıklaması Geldi. Ramazan Bayramı öncesinde birçok kişi ödemelerin erken yatıp yatmayacağını merak ediyordu. Emekli maaşları, sosyal yardım paraları, dul ve yetim aylığı gibi ödemeler heyecanla araştırılıyordu. SGK Sabah saatlerinde bir son dakika açıklaması yaparak vatandaşa bayram parası müjdesini duyurdu. Tam 7.250 TL bayram parası hesaplara geçiyor. SGK bu müjdeyi Ölüm aylığı alanlar için verdi. Peki bayram parası saat kaçta yatacak? SGK 7250 TL Bayram desteği ne zaman ödenecek?

Sosyal Güvenlik Kurumu son dakika açıklaması yaparak önemli bir müjdeyi vatandaşlara duyurdu. SGK açıklamasında 3.3 milyon vatandaş için bayram parası desteği yatacağı bildirildi. Bu vatandaşlar ise ölüm aylığı alanlar oluyor. Yani dul ve yetim aylığı alanlar için SGK'dan bayram öncesi önemli destek ödemesi var. Peki kim ne kadar alacak? Bayram parası saat kaçta yatacak? İşte SGK bayram desteği ödemeleri ve detaylar haberimizde…

7-250-tl-bayram-parasi-yatacak-sgkdan-az-once-mujde-geldi-1.jpg

SGK'DAN 3.3 MİLYON KİŞİYE BAYRAM DESTEĞİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak kamu bankalarının promosyon miktarlarında önemli bir artış olduğunu duyurmuştu. 12.7 milyon emekli vatandaş ve emeklinin hak sahibi olan 3.3 milyon dul ve yetim aylığı alan vatandaş kamu bankalarından promosyon olabiliyor. Emekli ve dul ve yetim aylığı alanlar arasında promosyon farkı oluyor. Bayram öncesi milyonlarca kişiye müjdeli haberi duyuran SGK Ölüm aylığı alanlara da sürprizi açıkladı.

7-250-tl-bayram-parasi-yatacak-sgkdan-az-once-mujde-geldi-2.jpg

BUGÜN ÖDEMELER YATIYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank SGK ile yapılan yeni anlaşma doğrultusunda emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında dul ve yetim aylığı alanlara ise 5.000 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapıyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri 2-5 Nisan arasında tamamlanmıştı. Bu sabah saatlerinde sosyal güvenlik kurumundan yapılan son dakika açıklaması ile bugün itibariyle 5000 TL promosyon ödemelerinin Ölüm aylığı alanlarını hesabına yatacağı bildirildi.

7-250-tl-bayram-parasi-yatacak-sgkdan-az-once-mujde-geldi-3.jpg

2250 TL DE DEVLETTEN ÖDEME VAR

Diğer yandan Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemesi de alabiliyor. Ölüm aylığı alanlar liste oranına göre ikramiye ödemesi alırken Bugün itibarıyla yatacak en az ödeme 2250 TL oluyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre dul ve yetim aylığı alanlar için bayram ikramiyesi ödemeleri bugün Mesai bitimine kadar hesaplara aktarılacak. Maaş hesabınızdan kontrol ederek bayram ikramiyesi ödemelerini alabilirsiniz.