750.000 TL Faizsiz Kredi! Cumhurbaşkanı Onaylı 2 YIL Geri Ödemesiz Veriliyor

750.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı. Cumhurbaşkanı onaylı, 2 yıl geri ödemesiz, 120 ay vadeli veriliyor.

750.000 TL Faizsiz Kredi! Cumhurbaşkanı Onaylı 2 YIL Geri Ödemesiz Veriliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla, vatandaşlara yönelik yeni bir finansal destek paketi duyuruldu. 750.000 TL'ye varan faizsiz kredi desteği, ihtiyaç sahiplerine nefes aldıracak bir fırsat sunuyor. Yeni faizsiz kredi kampanyası, 24 ay geri ödemesiz dönemle birlikte 120 ay vade seçeneği ile verilecek.

Acil nakit ihtiyacı olan, konut ya da taşıt almak için toplu para arayan vatandaşlar için devletten yeni bir fırsat geldi. Faizsiz 2 yıl geri ödemesiz 750 bin TL kredi kampanyası başladı. Cumhurbaşkanı onaylı 750.000 TL Yeni kredi paketi Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanacak. Başvurusunu yapan vatandaşlar 2 yıl geri ödemesiz 120 ay vadeli olarak kredi kullanma hakkına sahip olacak. Yeni faizsiz kredi kampanyasına başvuru şartları ve ödeme planına ilişkin tüm detaylarda açıklandı. Peki 750.000 TL faizsiz kredi kimlere verilecek? Yeni faizsiz kredi paketi özellikleri ve başvuru detayları haberimizde…

KREDİ PAKETİ ÖZELLİKLERİ

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için devlet destekli yepyeni bir kredi paketi açıldı. 750.000 TL faizsiz kredi Cumhurbaşkanı onaylı olarak kamu bankaları tarafından sağlanıyor. 24 ay geri ödemesiz dönemi de kullanarak faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyenler için kredi paketinin özellikleri şöyle:

Kredi Miktarı: 750.000 TL'ye kadar faizsiz kredi.

Vade Seçeneği: Toplamda 120 ay vadeli.

Geri Ödemesiz Dönem: İlk 24 ay geri ödemesiz.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar.

Konut, iş yeri yapımı veya ahır bulunan konutlar için kredi desteği arayanlar.

Devlet destekli 750 bin TL faizsiz kredi paketinden faydalanmak isteyenler için özel başvuru şartları da aranıyor. Bu Kredi paketinden yararlanmak isteyenlerin Kredi notunun en az 1500 puan ve üstü olması gerekiyor. Ayrıca bankalara gecikmiş borcunuzun bulunmaması, düzenli gelire sahip olmak ve kara listede olmamakta aranan diğer şartlar. Başvuru şartlarına uygun olanlar başvuru işlemlerini yapabiliyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren bu kredi paketi, kamu bankaları aracılığıyla sunulacak. Başvurular e-Devlet üzerinden veya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlükleri aracılığı ile gerçekleştirilebilir. Kredi, deprem bölgesindeki hak sahiplerine yönelik özel olarak tasarlanmış olup, hibe desteği de içermektedir.

NASIL YARARLANILIR?

Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar, belirlenen başvuru kanalları üzerinden gerekli prosedürleri tamamlayarak, 120 ay vadeli ve 2 yıl geri ödemesiz kredi imkanından faydalanabilirler. Başvuru ve onay süreci sonrasında, uygun bulunan bireyler krediye kolaylıkla erişebilecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan bu yeni finansal destek paketi, pek çok vatandaşın hayatını kolaylaştıracak ve nakit ihtiyacı olanlara önemli bir destek sağlayacak.