Asgari Ücretlilere Özel! Halkbank'tan 50.000 TL Acil Destek Kredisi

Halkbank’tan bayram öncesi asgari ücretliye sürpriz geldi. Başvuru yapan çalışanlara 50.000 TL acil destek kredisi verilecek.

Asgari Ücretlilere Özel! Halkbank'tan 50.000 TL Acil Destek Kredisi

Asgari Ücretlilere Özel! Halkbank'tan 50.000 TL Acil Destek Kredisi!

Halkbank, asgari ücretle çalışan vatandaşlara maddi destek sağlamak amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kapsamda, acil nakit ihtiyacı olan asgari ücretliler için 50.000 TL'ye kadar destek sunuluyor. Kampanya, 3 ay ödemesiz dönem avantajı ile birlikte 36 ay vade seçeneği sunarak, asgari ücretlilere önemli bir finansal kolaylık sağlıyor.

Asgari ücretlilere özel yeni kampanya Halkbank’tan geldi. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan çalışanlar, düşük faizli kredi imkanı ile rahatlayacak. Halkbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının şartlarını ve detayları duyurdu. Bayram kredisi arayan, en uygun faiz oranı ile kredi veren bankaları merak eden asgari ücretliler bu şansı kaçırmasın. Halkbank, hem faiz oranlarını düşürdü, hem de şartları kolaylaştırdı. İşte yeni düşük faizli, acil kredi kampanyasının detayları…

asgari-ucretlilere-ozel-halkbanktan-50-000-tl-acil-destek-kredisi-1.jpg

50.000 TL ACİL DESTEK KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI

Halkbank’ın yeni düşük faizli kredi kampanyasının detayları açıklandı. Bayram öncesi başvuru yapan asgari ücretli çalışanlara verilecek yeni acil kredi desteğinde kredi özellikleri şöyle:

Kredi Limiti: 50.000 TL'ye kadar nakit destek.

Vade Seçenekleri: 36 ay vade imkanı.

Ödemesiz Dönem: İlk 3 ay için ödeme erteleme fırsatı.

asgari-ucretlilere-ozel-halkbanktan-50-000-tl-acil-destek-kredisi-2.jpg

HALKBANK KREDİ BAŞVURU KOŞULLARI

Acil kredi kullanmak isteyenler için Halkbank ihtiyaç kredisi şartları da oldukça esnetildi. Bayram öncesi nakit ihtiyacınızı karşılamak istiyorsanız Halkbank tarafından aranan şartlar şöyle:

Yaş Sınırı: Başvuru yapacak kişilerin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

Kredi Notu: Başvuracak kişilerin 1200 ve üzeri kredi puanına sahip olması beklenmektedir.

Gelir Durumu: Düzenli gelir sahibi olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank'tan asgari ücretlilere yönelik başlatılan yeni kampanya kapsamında başvurular hem şubelerden hem de dijital bankacılık kanallarından rahatlıkla yapılabiliyor. Halkbank düşük faizli kredi kampanyası için başvuru kanalları şöyle:

Halkbank şubeleri,

Halkbank Mobil Bankacılık,

Halkbank İnternet Bankacılığı.

asgari-ucretlilere-ozel-halkbanktan-50-000-tl-acil-destek-kredisi-3.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ÖDEME PLANLARI

Halkbank'tan en uygun faiz oranı ile kredi alanlar geri ödemeyi de merak ediyor. Vade sayısına göre taksit miktarı değişiyor. Halkbank tarafından hazırlanan geri ödeme planları şöyle:

36 ay vadede aylık 2.973,37 TL,

24 ay vadede aylık 3.579,16 TL,

12 ay vadede aylık 5.601,36 TL taksit seçenekleri mevcut.

NOT: Asgari ücretle çalışanlar için gelir belgesiz kredi desteği sağlayan Halkbank'ın kampanyasına katılmak başvurusunu yapmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Nisan olarak belirlendi. Ancak bayram öncesi Halkbank düşük faizli kredi fırsatını değerlendirmek istiyorsanız en geç 8 Nisan Pazartesi günü Mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlamanızda fayda var.