Bayram arifesinde IBAN'a 50.000 TL ödeme yatacak! Yarın 08.30'da hesaplarda

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat. Bayram arifesinde hesaplara 50.000 TL ödeme yatacak. Ödemeyi almak için hemen başvurunuzu yapın.

Bayram arifesinde IBAN'a 50.000 TL ödeme yatacak! Yarın 08.30'da hesaplarda

Ramazan Bayramı öncesi Nakit paraya ihtiyacı olanlar için son şans duyuruldu. IBAN’a 50.000 TL'lik ödeme yapıyor. Yarın 08.30'da ödeme almak isteyenler hemen başvuru yapabilir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, Cumhurbaşkanı talimatı ile vatandaşın nakit ihtiyacını karşılıyor. Peki 50.000 TL ödeme kimlere verilecek? 50.000 TL'lik nakit destek ödemesi şartları neler? İşte 3 kamu Bankasından verilecek ihtiyaç kredisi için detaylar…

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Ramazan Bayramı öncesi vatandaşın nakit ihtiyacına çözüm olacak yepyeni bir kampanya geldi. Sadece tek tıkla şipşak başvuru yaparak 3 devlet Bankası'ndan nakit destek ödemesi alabilirsiniz. Kamu bankaları Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçerek bayram öncesi düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına imza attı. Ziraat Bankası, Vakıfbank var Halkbank'ın yeni kampanyasına katılanlara Yarın 08.30 itibarıyla ödemeleri IBAN’dan yatacak. Şubeye gitmek yok, kefil yok, gelir belgesi yok. Sadece tek tıkla başvuru yaparak anında 50.000 TL'lik ödeme alabilirsiniz.

IBAN NUMARASINA 50.000 TL ÖDEME AKTARILIYOR

Bayram arifesinde vatandaşın IBAN numarasına 50.000 TL'lik nakit destek ödemesi aktarılıyor. Bayrama Sadece bir gün kala nakit ihtiyacı olanlar için sürpriz ödemeyi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu. 50.000 TL'lik yeni ihtiyaç kredisi düşük faizli olarak verilecek ve 36 ay vade uygulanacak. 3 ay ödeme erteleme imkanı da bulunan yeni nakit destek ödemesi için Cumhurbaşkanı talimatı var. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin bugün başvurularını tamamlaması gerekiyor. Başvurusunu yapanlara bayram öncesi ödeme anında yatıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın acil nakit destek kampanyasından faydalanmak isteyenler için başvurular online ortamda yapılıyor. Şubesiz, kefilsiz ve gelir belgesiz Kredi başvurularını mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile yapabilirsiniz. TC kimlik kartı ile şubeden başvuru yapmak isteyenler ise bugün Mesai bitimine kadar en yakın şubeye uğrayarak işlem yapabilir.

bayram-arifesinde-ibana-50-000-tl-odeme-yatacak-yarin-08-30da-hesaplarda-2.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı talimatı yeni düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası için kamu bankalarının başvuru şartları da belli oldu. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için kredi notunuzun en az 1200 puan ve üstü olması gerekiyor. Ayrıca düzenli gelire sahip olmak ve bankaların kara listesinde olmamak aranan diğer şartlar arasında bulunuyor. Şartları sağlayanlar hemen başvuru yaparak aynı gün içinde ya da yarın 08.30'da IBAN numarasından ödeme alabiliyor.