Emekliye ÇİFTE müjde! 17500 TL promosyon 20000 TL destek ödemesi

Emekliler dikkat. Bayram sonrası çifte müjde geldi. Akbank, hem promosyon hem de faizsiz kredi veriyor. Emekli maaşı alanlar ay sonuna kadar başvurusunu yapabilir.

Emekliye ÇİFTE müjde! 17500 TL promosyon 20000 TL destek ödemesi

Emekli maaşı alan herkes için bayram sonrası da müjdeler geliyor. SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisi fark etmeden tüm emeklilere yönelik yepyeni ödemeler ve ihtiyaç kredisi imkanları açıklandı. Başvuru detayları da belli oldu. Akbank tarafından yapılan yeni kampanya kapsamında milyonlarca emekli ekonomik olarak rahat bir nefes alma şansına sahip olacak. Yeni promosyon ve kredi için başvuru şartları ve başvuru kanalları haberimizde…

Bayram sonrası nakit paraya sıkışan emekliler için kampanyalar başladı. Ek ödeme almak ya da ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Akbank’tan özel fırsat var. Hem promosyon hem de faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru yapan emeklileri bekliyor SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT Emeklisine özel yeni kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Yeni emekli kredisi ve emekli promosyon paketi için tüm detaylar belli oldu. Peki kimler başvuru yapabişlir? İşte Akbank’ın emekliye özel kampanyasını detayları…

AKBANK EMEKLİYE 17500 TL PROMOSYON VERİYOR

Akbank, Nisan 2024 emekli promosyon miktarlarını geçtiğimiz günlerde arttırdı. Nisan ayında yapılan güncelleme ile birlikte bankanın maaş aralığına göre verdiği ek koşulsuz promosyon miktarı 15.000 TL’ye kadar çıktı. Sadece 3 yıllılığına maaşınızı Akbank’a taşıyarak bu miktarı hemen alma şansına sahipsiniz. Promosyon kampanyasında ek koşul olarak otomatik ödeme talimatı da verenlere 2500 TL’de hediye chip para var. Böylece Akbank’ın yeni promosyonu 17.500 TL’ye kadar çıkıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Akbank emekli promosyonu başvuruları dijital ortamda sadece 5 dakika içinde yapılabiliyor. Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek Yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamanız işlemleri başlatmak için yeterli. Hemen ardından dijital asistan sizinle iletişime geçecek ve yeni maaş taşıma işlemleriniz sadece dakikalar içinde tamamlanacak. Bu yöntemi kullanmak istemeyenler ise başvuru işlemlerini Akbank şubelerinden yapabilir.

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Akbank, mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olan emekliler ekstra özel fırsatlar da sunuyor. Mobil uygulamadan müşteri olanlar, şubeye gitmeden Akbank’tan faizsiz ihtiyaç kredisi alabiliyor. Akbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 20.000 TL’ye kadar tamamen faizsiz ve 36 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Kampanya detaylarına ulaşmak için Akbank’ın resmi İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.