Emekliye EK İKRAMİYE 2 Maaşa çıktı! SON JEST Yapıldı

Emekliye son dakika ikramiye sürprizi. Ek ikramiye 2 maaşa çıktı. Bayram öncesi 4A 4B 4C emeklisine son jest geldi.

Emekliye EK İKRAMİYE 2 Maaşa çıktı! SON JEST Yapıldı

Emekliye EK İKRAMİYE 2 Maaşa çıktı! SON JEST Yapıldı!

Emekliye bayram öncesi son jest geldi. Maaşa ek ikramiye ödemeleri için son çağrı yapıldı. Yarın öğlene kadar başvuru yapan emeklilere 2 maaş ek ikramiye ödenecek. SSK, Bağ-Kur, 4C’li emekli olmak da hiç fark etmez. Tüm emeklilere ödeme var ve aynı gün içinde yatacak. Başvuru için kısa süre olması sizi endişelendirmesin. Çünkü başvurular oldukça kolay ve hızlı yapılabiliyor. Saati kaçırmamak yeterli. Peki 2 Maaş ek ikramiye alma şartları neler? 2 maaş ek ikramiye hangi emeklilere yatıyor. İşte bayram öncesi son jestin detayları…

Türkiye’deki emekli vatandaşların seçim öncesi ciddi bir zam beklentisi vardı. Ancak bu beklentiler gerçeğe dönüşmedi emeklinin beklediği zam maaşlara eklenmedi. Seçim sonrası bayram öncesinde de yine hareketlilik var. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Cumhurbaşkanı erdoğan'da olsa da beklenen haber bayram sonrası gelecek gibi görünüyor. Ancak bayram öncesi son jest bankalardan geldi. Emekliye 2 maaşa kadar ek ikramiye fırsatı var. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı ek ikramiye almaya hak kazandı. Fakat sınırlı süre var başvuruların hızlı bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki ek ikramiye hangi emeklilere verilecek? 2 maaş ek ikramiye şartları neler?

emekliye-ek-ikramiye-2-maasa-cikti-son-jest-yapildi-1.jpg

BAYRAM ÖNCESİ SON JEST GELDİ

4A 4B 4C emeklisi bayram öncesi ek ödeme ve ek ikramiye fırsatlarını yakından takip ediyor. Emekli maaşlarının da bayram öncesinde çekilmesi bekleniyordu ancak beklenen olmadı. Emekli maaşları planlandığı tarihte 15-28 Nisan tarihleri arasında ödenecek. Fakat emekliye bayram öncesi son jest bankalardan geldi. SSK bağ-kur ve memur emeklisi için bankalar harekete geçti bayrama sayılı saatler kala ek ikramiye fırsatı 2 maaşa yükseltildi.

emekliye-ek-ikramiye-2-maasa-cikti-son-jest-yapildi-2.jpg

EMEKLİYE 20.000 TL’YE VARAN ÖDEME VAR

Emekliye 2 maaşa kadar ek ikramiye ödemesi bankalardan geliyor. 4A 4B 4C emeklisine 20.000 TL'ye kadar ödeme fırsatları var. Bunun 18.000 TL'ye kadar olan bölümü promosyon desteği olarak sağlanırken geri kalan bölüm ise nakit avans olarak veriliyor. Emekliler tercih etmeleri durumunda 25.000 TL'ye kadar da nakit avans alabiliyor. Ancak bayram öncesi 2 maaşa kadar ek ikramiye almak isteyenler ING Bank ve Akbank'ın kapısını çalabilir. Her iki bankada Hızlı ve kolay başvuru seçenekleri ile anında ödeme yapıyor.

emekliye-ek-ikramiye-2-maasa-cikti-son-jest-yapildi-3.jpg

ŞUBEYE GİTMEDEN BAŞVURUNUZU YAPABİLİRSİNİZ

Akbank ve ING Bank'ın yeni emekli promosyon kampanyasına başvuru yapmak için şubeye gitmeye hiç gerek yok. Mobil uygulamaları cep telefonunuza gerek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayıp dijital asistanla gerçekleştireceğiniz görüşme sonucunda hemen maaşınızı taşıyabilir ve promosyon desteği almak için hak kazanabilirsiniz. Bayram öncesi sadece yarın öğlen saatlerine kadar vaktiniz var. O sebeple ek ikramiye almak istiyorsanız son şansı kaçırmayın.