O Bankadan Sabah Sürprizi 09.45'te Emekliye Geldi! 18.000 TL Bayram Desteği İkramiye Bugün Yatıyor

Emekli maaşı alanlara o bankadan 09.45'te bayram müjdesi geldi. Ek ödemeler 18.000 TL'ye yükseltildi. Üstelik hemen başvuru yapana bugün ödeme yapılacak.

O Bankadan Sabah Sürprizi 09.45'te Emekliye Geldi! 18.000 TL Bayram Desteği İkramiye Bugün Yatıyor

O Bankadan Sabah Sürprizi 09.45'te Emekliye Geldi! 18.000 TL Bayram Desteği İkramiye Bugün Yatıyor!

Emekli maaş promosyonları bankalar tarafından arttırılmaya devam ediyor. Nisan ayı itibarıyla bayramını hemen öncesinde Birçok banka harekete geçti emekliye yönelik yeni kampanyalarını peş peşe duyurdu. Yapı Kredi Bankası da emekliye yönelik yüksek ve cazip promosyon teklifi sunan bankalardan biri oldu. Bu sabah 09.45'te yapılan Açıklama ile emekliye müjdeli haber verildi. Emekli maaş promosyonu kampanyaları o bankadan 18.000 TL'ye kadar aktarıldı. Üstelik bayram öncesi ödeme almak için hemen bugün mobil uygulama üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Maaş promosyonu almak isteyen emekliler için Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon miktarı ve şartları haberimizde…

Bayrama bir gün kala emekliye yeni bir köpek açıklama geldi. Kamu bankaları ile başlayan ve özel bankalarla devam eden emekli promosyonu miktarları bir kez daha güncellendi. Sabah saatlerinde Yapı Kredi'den yapılan yeni açıklama ile birlikte artık emekliye 18 bin TL'lik nakit promosyon verileceği duyuruldu. Yapı Kredi Bankası, yeni ve cazip promosyonu ile emekli müşterilerine adeta mest edecek. Yapı Kredi'nin yeni kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler için şartlar ve detaylar belli oldu. Başvurusunu hemen tamamlayan emekliler bugün itibariyle ödemelerine kavuşacak. İşte emekliye ek gelir olacak yeni promosyonlar…

o-bankadan-sabah-surprizi-09-45te-emekliye-geldi-18-000-tl-bayram-destegi-ikramiye-bugun-yatiyo3.jpg

YAPI KREDİ'DEN EMEKLİLERE ÖZEL 18.000 TL'LİK NAKİT PROMOSYON FIRSATI!

Yapı Kredi Bankası, SGK emekli maaşlarını bankalarından alacak olan müşterilerine yönelik cazip bir promosyon duyurdu. 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, emeklilere 15.000 TL'ye varan nakit promosyon sunuyor. Ayrıca, kampanyaya katılan emekliler, belirli şartları yerine getirerek ek nakit ödüller de kazanabilirler.

o-bankadan-sabah-surprizi-09-45te-emekliye-geldi-18-000-tl-bayram-destegi-ikramiye-bugun-yatiyor-1.jpg

EKSTRA NAKİT ÖDÜLLERLE PROMOSYONU KATLAYIN!

Kampanya kapsamında emeklilere sunulan ek avantajlar şöyle:

2 Fatura Ödeme Talimatı: 2 adet fatura ödeme talimatı veren emeklilere 1.000 TL ekstra nakit ödül.

Kredi Kartı Avantajı: İlk kez Yapı Kredi kredi kartı alanlar veya mevcut kartları ile 1.000 TL ve üzeri harcama yapanlara 1.000 TL ek nakit ödül.

Mobil Uygulama Bonusu: İlk kez Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapan emeklilere 1.000 TL ek nakit ödül.

Bu ek avantajlarla birlikte, emekliler toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyonun sahibi olabilecekler.

o-bankadan-sabah-surprizi-09-45te-emekliye-geldi-18-000-tl-bayram-destegi-ikramiye-bugun-yatiyor-2.jpg

KOLAY VE HIZLI BAŞVURU İMKANI

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bankanın emeklilere yönelik sunduğu bu promosyonun, müşterilere kaliteli bir hizmet deneyimi yaşatma amaçlarının bir parçası olduğunu belirtti. Yapı Kredi Bankası emekli müşterileri için başvuru imkanlarını da kolaylaştırdı. Hiç şubeye gitmeden 7/24 bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile promosyon başvurusunu yapabilir ve aynı zamanda cazip promosyon miktarını hemen alabilirsiniz.