Resmi Gazete'de bu sabah çıktı! Emekliye Nisan sonuna kadar maaşa ek 9900 TL ödenecek

Resmi Gazete’nin 17 Nisan tarihli sayısından emekliye ek ödeme haberi geldi. Milyonlarca emekliye maaştan bağımsız ek para verilecek.

Resmi Gazete'de bu sabah çıktı! Emekliye Nisan sonuna kadar maaşa ek 9900 TL ödenecek

Emekliler için Resmi Gazete’nin yeni sayısından müjde var. Ek para ödemeleri için yeni kararlar çıkmaya devam ediyor. Maaştan bağımsız yeni bir ek ödeme daha bugün duyuruldu. 17 milyon emekli için 9900 TL’lik ödeme onayı verildi. SSK, Bağ-kur, 4C ve EYT’den emekli olan herkes alabilir. Ödemeler Nisan ayı sonuna kadar devam edecek. Başvuru ise şubeye gitmeden kolay ve pratik yapılacak. İşte emekliye ek para ödemelerine ilişkin yeni kararlar…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yeni bir karar çıktı. 17 milyona yakın emekliye 9900 TL’lik ek para ödemesi yapılacak. Yeni ek para ödemesinin adresi ise Finansbank oldu. Emekli maaşını Finansbank’a taşıyarak üç yıllığına buradan almayı taahhüt eden tüm emeklilere ek ödeme imkanı var. Emekliler, banka şubesine gitmeye gerek olmadan hızlı ve pratik başvuru imkânlarını kullanarak ek para alma hakkını yakalayacak. Emekliye ek para verecek olan Finansbank şartları ve detayları da duyurdu.

EMEKLİ MAAŞINA EK 9900 TL ÖDEME

Finansbank‘ın yeni kampanyası emeklilerle buluşuyor. Bu sabah resmi gazetede yayımlanan yeni karar doğrultusunda emekli maaşı alan herkese ek para ödemesi yapılacağı bildirildi. Emekliler Finansbank ile üç yıllık maaş anlaşması imzalayarak 9900 TL ek ödeme fırsatını değerlendirebilecek. Ek koşul aranmadan verilecek olan ek ödeme, doğrudan IBAN numarasına yatıyor. Şubesiz ve pratik başvuru sayesinde emekliler hızlıca ve zahmetsiz şekilde ek ödeme almaya hak kazanıyor.

emekliye-kok-maas-zammi-mujdesi-hukumetin-verecegi-oran-aciklandi-2.jpg

BAŞVURULAR MOBİL BANKACILIKTAN YAPILIYOR

Finansbank‘ın yeni promosyon fırsatları yükselirken emekliler başvuru işlemlerini mobil bankacılıktan yapabiliyor. Tek tuşla pratik başvuru kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanırken ödemeyi ise takip eden üç iş günü içinde hesaplara yatıyor. Finansbank‘ın bu kampanyası nisan ayı sonuna kadar geçerli. 30 Nisan mesai bitimine kadar başvurusunu tamamlayan SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi herkes ödemeden faydalanabilecek.

emekliye-kok-maas-zammi-mujdesi-hukumetin-verecegi-oran-aciklandi-3.jpg

FİNANSBANK'TAN EMEKLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Ayrıca emekliler için Finansbank'ta diğer bir sürpriz ise düşük faizli kredi oldu. En uygun faiz oranı ile 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi paketi hazırlayan Finansbank bir gün yine mobil başvuru aracılığı ile başvuru yapan emeklilerin şubeye kadar yormuyor. Dakikalar içinde 50.000 TL'lik kredi onayı veren Finansbank, 36 ay vade, 3 ay ödeme erteleme gibi avantajlar da sunuyor. Finansbank'ın avantajlarını değerlendirmek yüksek promosyon avantajından faydalanmak isteyen emekliler en geç 30 Nisan tarihine kadar mobil bankacılık uygulaması aracılığı ile başvuru yapabilir.