Adıyaman’da ne oldu? 2 polis şehit, 8 polis yaralı

Adıyaman son dakika. Adıyaman’da ne oldu? Polisler arasında çatışma çıktı.

Adıyaman’da ne oldu? 2 polis şehit, 8 polis yaralı

Adıyaman'da, bir polis karakolunda meydana gelen silahlı çatışma sonucu 2 polis memuru hayatını kaybetti, 8 polis yaralandı. İddialara göre çatışma, görevlendirmeler üzerine yaşanan tartışma sonucu bir polis memuru tarafından başlatıldı.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda yaşanan olayda, S.U.Ş. adlı polis memuru, görevlendirmelerle ilgili yaşanan tartışma sonrası silahını ateşledi. İlk olarak ekipler amiri G.Ö.'ye, ardından başkomiser K.Ü.'ye ateş eden S.U.Ş., iki mesai arkadaşını da yaraladı.

İlk bilgilere göre, olayda 2 polis memuru yaşamını yitirdi, 8 polis ise yaralandı. Yaralı polisler, hızla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ACİL KAN İHTİYACI

Gazeteci, Halk TV ekranlarından yaptığı canlı bağlantıda, yaralı polisler için acil olarak B pozitif kan ihtiyacı olduğunu bildirdi.

KARAKOL AMİRİNİN DURUMU

Çatışmada karakol amirinin de hayatını kaybettiği yönünde iddialar var, ancak bu bilgi henüz resmi olarak teyit edilmedi.

GELİŞMELER DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve emniyet güçleri olayın detaylarını açıklamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve olayın neden kaynaklandığına dair detaylı bir inceleme yapılıyor.