İnci Taneleri Nehir hangi oyuncu? İnci Taneleri Nehir Yücedağ kim, gerçek adı

Perşembe akşamlarına damgasını vuran sevilen dizi İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Nehir Yücedağ karakteri damgasını vurdu. Her bölümü ilgiyle izlenen sevilen dizinin oyuncu kadrosu genişlerken merakla beklenen Nehir de ortaya çıktı.

İnci Taneleri Nehir hangi oyuncu? İnci Taneleri Nehir Yücedağ kim, gerçek adı

Oyuncu kadrosu ve konusuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken yapımlardan biri olan İnci Taneleri’nin bu haftaki yeni bölümü yine ilgi odağı oldu. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç’in başrollerinde yer aldığı sevilen dizi İnci Taneleri’nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Dizinin kilit karakterlerinden biri olan ve ilk bölümden bu yana merakla beklenen Nehir Yücedağ sonunda ortaya çıktı. Azem’in kızı, Özgür’ün ablası Nehir karakterine hayat veren oyuncu araştırılıyor. Peki, İnci Taneleri Nehir kim? Nehir'i ’im oynuyor? İnci Taneleri Nehir hangi oyuncu, ismi ne? İnci Taneleri Nehir Yücedağ gerçek ismi ne? İnci Taneleri Nehir hangi dizide oynadı? İşte tüm merak edilenler…

NEHİR YÜZEDAĞ ORTAYA ÇIKTI

Azem’in kızı Nehir, sonunda ekranda görümdü. Bilindiği gibi Azem, oğlu Özgür’ü bulmuştu. Cihan olarak kendisine yeni bir hayat kuran Özgür, babasını affedemezken Azem, kızı Nehir’i bulmak için çabalamaya devam ediyordu. Nehir ortaya çıktı ancak henüz Azem ve Özgür Nehir’i görmedi. Nehir’in babası ve kardeşi ile karşılaşması nasıl olacak merakla beklenirken hikayenin bundan sonraki kısmının daha heyecanlı ilerlemesi bekleniyor. Nehir’in diziye girişi de olay oldu. İnci Taneleri izleyicisi Nehir’i merak edilyor. Nehir Yücedağ karakterini canlandıran oyuncunun ismi ve oynadığı diziler araştırılıyor.

inci-taneleri-nehir-hangi-oyuncu-inci-taneleri-nehir-yucedag-kim-gercek-adi.jpg

SERA KUTLUBEY HAYAT VERİYOR

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nin oyuncu kadrosuna dahil olan Sera Kutlubey, dizide Nehir Yücedağ karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncu diziye çok yakıştırıldı. Zalim İstanbul dizisinde Cemre Yılmaz karakterine hayat veren Sera Kutlubey, İyilik, Hercai, Adım Farah, Babam ve Ailesi ve İsimsizler gibi çok sayıda başarılı projede rol üstlenmiştir.

inci-taneleri-nehir-hangi-oyuncu-inci-taneleri-nehir-yucedag-kim-gercek-adi-001.jpg