Türkiye, Salı Sabahı İçin Hazırlıklı Olsun! Kritik Uyarı Geldi: Evden Çıkacaklar Dikkat

Son dakika haberi… Kritik uyarı az önce yapıldı. Tüm Türkiye salı sabahına hazırlıklı olsun. Özellikle okula ve işe gitmek için evden çıkacaklar dikkat.

Türkiye, Salı Sabahı İçin Hazırlıklı Olsun! Kritik Uyarı Geldi: Evden Çıkacaklar Dikkat

Tüm Türkiye için kritik uyarı az önce geldi. Salı sabahına dikkat edilmesi istendi. Özellikle işe ve Okula gitmek için evden çıkacak vatandaşlar tedbirli olsun. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Salı günü için beklenen hava durumunu açıkladı. Gece herkes normal uyuyacak ancak sabah saatlerinde tablo tersine dönecek. Peki bu hafta hava nasıl olacak? Bu hafta kar yağışı var mı? İşte son dakika uyarıları…

Türkiye, tüm dünyada olduğu gibi en sıcak ve kurak Şubat ayını yaşadı. Artık mart ayı başlamışken yağış var mı sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. Uzun süreden beri yüksek seyreden hava sıcaklıkları Nihayet düşüyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, salı gününe dikkat çekerek vatandaşları uyardı.

meteoroloji-uyari-1.jpg

SALI SABAHI KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından biri açıklama yaparak salı günü sabah saatleri için vatandaşlara uyarılarda bulundu. Türkiye genelinde bu hafta kuvvetli yağış beklendiğini belirten Orhan Şen, özellikle Salı günü Batı bölgelerin tedbirli olmalarını istedi.

Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu hafta tüm yurtta yağmurun etkili olacağını belirtirken salı günü sabah saatlerinde özellikle Batı illerde kuvvetli şekilde görüleceğini söyledi. Başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nin tamamında Salı günü ciddi bir yağış bekleniyor. Bu haber özellikle çiftçileri sevindirdi. İlkbahar ayları yaklaşırken Ekim hazırlığı yapmak isteyen Çiftçiler yağışların olmamasından şikayetçiydi. Bu hafta itibariyle Yurt genelinde hava sıcaklıkları azalacak sağanak yağışlar etkisini gösterecek.