Üniversite Hastanesi’nde silahlı saldırı! Çok sayıda yaralı var

Denizli’de yer alan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin bahçesinden silah sesleri yükseldi. Bahçede bulunan kafeterya önünde yaşandığı aktarılan silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

Üniversite Hastanesi’nde silahlı saldırı! Çok sayıda yaralı var

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin bahçesindeki kafeterya önünde silahlı saldırı olayı yaşandı. Alınan ilk bilgilere göre, silahlı saldırıda 2’si ağır 7 kişi yaralandı. Saat 16.00 sularında meydana gelen olayda 2 şüphelinin aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişiye rastgele ateş açtığı öğrenildi. Kafeteryaya doğru gerçekleştiği belirtilen saldırıda şüphelilerin kullandığı tüfeklerden çıkan saçmalar saldırıya uğrayan kişinin haricinde çevrede bulunan ve kafeteryanın içinde oturan 6 kişiye daha isabet etti. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı arama başlattı.

HASTANE BAHÇESİNDE SİLAH SESLERİ

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryanın önünde yaşandı. Saat 16.00 sularında meydana gelen olayda alınan bilgilere göre, 2 şüpheli ellerindeki silahla aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişiye rastgele ateş açtı. Otopark kısmından kafeteryaya doğru gerçekleştiği belirtilen saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar saldırının hedefindeki kişinin haricinde çevredekilere ve kafeteryanın içinde oturan 6 kişiye daha isabet etti.

universite-hastanesinde-silahli-saldiri-cok-sayida-yarali-var.jpg

2'Sİ AĞIR 7 YARALI

Hastane bahçesindeki kafeteryanın önünde yaşanan silahlı saldırıda 7 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşınarak tedavi altına alındı. Tedavilerine başlanan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, hayati tehlikesi bulunan bir kişinin de acil olarak ameliyata alındığı bilgisine ulaşıldı.

universite-hastanesinde-silahli-saldiri-cok-sayida-yarali-var-001.jpg

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Silahlı saldırıda kafeteryanın camlarının kırıldığı ve çevrede büyük panik yaşandığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrası polis ekipleri acil servis etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen ekipler, eşkalleri belirlenen saldırganları yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.