Ve 8000 TL'lik İNTİBAK ZAMMI Onayı Verildi! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Yeni Müjde

Emekli intibak zammı son dakika. SSK ve Bağ-Kur emeklisine 8000 TL'lik zam onaylandı.

Ve 8000 TL'lik İNTİBAK ZAMMI Onayı Verildi! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Yeni Müjde

Ve 8000 TL'lik İNTİBAK ZAMMI Onayı Verildi! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Yeni Müjde!

Emekli intibak zammı son dakika gelişmesi. Uzun zamandan beri beklenen düzenleme için düğmeye basıldı. Hükümet milyonlarca emeklinin talebini yerine getirmek amacıyla intibak yasası üzerinde çalışmaya başladı. Seçim öncesinde bekleniyordu ancak intibak düzenlemesi seçim sonrasında kaldı. Peki hangi emeklilere intibak zammı yapılacak? Emekli intibak yasası ne zaman çıkacak? Merak edilen intibak zammı ile ilgili detaylar haberimizde…

Milyonlarca emeklinin zam beklentisi sürerken yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde ilave zam en çok konuşulan konular arasındaydı. Emekli maaşı alanlar, seçim öncesinde bir ek zam bekliyordu. Ancak bu beklenti gerçek olmamıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise yaptığı açıklamada emekliler için yeni destek paketleri hazırlandığını ve nisan ayında duyurulacağını söylemişti. Şimdi ise emekliye intibak zammı konusunda önemli gelişmeler var. Peki emekli intibak zammı çıkacak mı Ne zaman çıkacak? Son dakika haberini detayları ve emekliye intibak zammı miktarı haberimizde…

ve-8000-tllik-intibak-zammi-onayi-verildi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-yeni-mujde-1.jpg

EMEKLİYE YENİ DESTEK PAKETLERİ HAZIRLANIYOR

Emekli maaşı alanlar için ilk düzenleme destek paketi olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emekliler için ücretsiz ulaşım desteği, gıda desteği, giyim desteği ve diğer sosyal destekleri içeren bir düzenleme olacağını duyurdu. Bu düzenleme Mayıs ayında duyurulacak. Böylece emekli kartı uygulaması da hayata geçecek ve milyonlarca emekli bu kart sayesinde sosyal yardım alma fırsatına sahip olacak.

ve-8000-tllik-intibak-zammi-onayi-verildi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-yeni-mujde-2.jpg

EMEKLİYE İNTİBAK YASASI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Emeklilere diğer bir sürpriz haber ise intibak yasası oldu. Milyonlarca emeklinin beklediği intibak zammı için hazırlıklar başladı. Beklenen zam miktarı 8000 TL olurken henüz tarihi kesin olarak verilmedi. Önümüzdeki günlerde emekli intibak zammı için kesin tarihlerin belli olması ve duyurulması bekleniyor. Emekli intibak zammı, 2000 yılı sonrası emekli olan vatandaşları kapsayacak. Aradaki gelir adaletsizliğinin giderilmesi için devreye alınacak olan zam, Maaşlarda yeni bir adaletin sağlanması için büyük önem taşıyor.

ve-8000-tllik-intibak-zammi-onayi-verildi-ssk-ve-bag-kur-emeklisine-yeni-mujde-3.jpg

EMEKLİ TEMMUZ ZAMMI BELLİ OLDU MU?

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği ve beklediği diğer bir konu ise emekli temmuz zammı oldu. Temmuz'da zam oranları Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak. Yeni zam oranlarının belli olması ile birlikte emekli maaşlarına kök maaş artışı yapılacak nokta aynı zamanda en düşük emekli maaşının da arttırılması gündemde. Şu ana kadar açıklanan enflasyon oranları %15'i buldu. Beklenen ve tahmin edilen zam oranı ise %25 oldu. Ancak buna refah Payı dahil değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı tarihlerde refah payını ve en düşük emekli maaşını açıklaması bekleniyor.