Hadise yeniden cesur dansıyla gündemde

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla sık sık gündemde yerini alıyor.

Hadise yeniden cesur dansıyla gündemde

Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Hadise'nin dansı sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı. Özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Hadise'nin son dönemde sahne tarzları çok dillere destan oldu. Her konseri ve her performansı ayrı olay olan ünlü şarkıcı, sosyal medya pozları kadar sahnedeki hareketleriyle de adından söz ettirmeyi başarılı bir şekilde sağlıyor.

hadise-yeniden-cesur-dansiyla-gundemde.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Hadise bu defa son yaptığı dansla gündemde yerini aldı. Kot şortu ve uzun çizmeleriyle cesur bir dans gösterisi sergileyen şarkıcı yorum yağmuruna tutuldu. Hadise'ye "Çok iyi", "Garip bir dans", "Bu kıza bayılıyorum", "Mükemmel" şeklinde yorumlar yapıldı.

hadise-yeniden-cesur-dansiyla-gundemde-001.jpg

HADİSE AÇIKGÖZ HAKKINDA
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak hayata gözlerini açıp büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmıştır. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşınmıştır. 2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi piyasaya sürmüştür. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit olmuştur. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü olmuştur. Yarışma sayesinde popülerliğini artırmayı başarmıştır.