TV sunucusu çocuğa cinsel istismardan gözaltına alındı

Ünlü TV sunucusunun çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınması kısa sürede hem gündem hem de magazin manşetlerinde geniş yer buldu. Ekranların tanınan yüzünün küçük bir çocuğa cinsel istismardan gözaltına alındığı öğrenildi.

TV sunucusu çocuğa cinsel istismardan gözaltına alındı

İngiltere’de ünlü bir TV sunucusunun gözaltına alındığı haberi kısa sürede hem gündem hem de magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşti. Ünlü bir spor sunucusunun küçük bir çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli, sabaha karşı evine yapılan baskınla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve yaklaşık 18 saat gözaltında tutulduktan sonra soruşturma yapılıncaya kadar kefaletle serbest kaldığı bilgisine yer verildi.

ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

İngiltere’de gündeme oturan iddia ünlü bir spor sunucusu ile ilgiliydi. Ekranların tanınan yüzünün küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri, iddiaların odağındaki spor sunucusunun evine baskın düzenledi. Ekipler, evdeki elektronik cihaz ve belgelere incelemek üzere el koydu.

tv-sunucusu-cocuga-cinsel-istisrmardan-gozaltina-alindi-001.jpg

18 SAATLİK GÖZALTININ ARDINDAN KEFALETLE SERBEST KALDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan spor sunucusunun yaklaşık 18 saat gözaltında kaldığı ve olayla ilgili daha fazla soruşturma yapılıncaya kadar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi. Şüpheli şahıstan şikayetçi olduğu öne sürülen kişi ise çok yakın bir zamanda bu iddiayı ortaya attı ve çocuk istismarı uzmanları tarafından ifadeye alınmasından hemen önce bu durum polis ekiplerine bildirildi. İddiaya göre çocuk, birden fazla kez istismara uğradı.

tv-sunucusu-cocuga-cinsel-istisrmardan-gozaltina-alindi.jpg

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İngiltere basınında geniş yer bulan bu olayla ilgili manşetler de yakından takip edildi. İngiltere basını, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin komşusunun, ‘Polis çok erken geldi. Onu götürdüler ve bir süre evinde arama yaptılar. Onun yakalanması karşısında herkes şoke oldu’ dediğini iddia etti. Adı verilmeyen ünlü sunucunun ifadesi sonrasında kefaletle serbest kaldığı öğrenilirken hakkında başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği bilgisine yer verildi.