Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi dünya basınında ilk sırada yer alıyor. Gözler Fidan ile Putin arasında gerçekleşecek görüşmeye çevrildi. Görüşme ile ilgili açıklama Kremlin Sözcüsünden geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşeceği duyurusu geldi. Görüşmeyi Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov duyurdu. Peskov’dan yapılan açıklamada Putin’in Hakan Fidan’ı kabul edeceği bilgisine yer verilirken ikili arasında gerçekleşecek olan görüşme ile ilgili daha fazla bilgiye yer verilmedi.

KÜBA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı’na katılım sağlamak üzere Rusya’ya gitti. Fidan, Rusya ziyaretinde birçok ülkenin yetkilileriyle temaslarda bulundu. Fidan’ın Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez Parrilla ile de görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Konuyla ilgili Bakanlığın sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımında ‘Bakanımız Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı’na katılmak üzere bulunduğu Nijniy Novgorod’da Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez Parrilla ile bir araya geldi.’ notuna yer verildi.

disisleri-bakani-hakan-fidan-rusya-devlet-baskani-putin-ile-gorusecek.jpg

HAKAN FİDAN PUTİN’LE GÖRÜŞECEK

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın kritik temasları sürerken Kremlin’den gelen açıklamada ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gün içerisinde bir görüşme gerçekleştireceği duyurusu yapıldı. Görüşmenin içeriği ile ilgili ise henüz net bir bilgiye yer verilmedi. Şimdi tüm gözler Putin ile Fidan arasındaki görüşmeye çevrildi.