Bali'de heyelan!

Türk turistlerinde yoğun ilgisine muhattap olan Endonezya'nın Bali Adası'ndan kötü bir haber geldi. Adada heyelan olduğu belirtiliyor ve ilk belirlemelere göre en az 7 kişi hayatını kaybetti. Bali'deki heyelanda hayatını kaybedenlerin 2'si çocuk..

Bali'de heyelan!
Endonezya'dan gelen son dakika haberlerine göre;  Türklerinde yoğun olarak tercih ettiği Bali Adası'nda sabah saatlerinde heyelan yaşandı. İlk belirlemelere göre 2'si çocuk 7 kişinin öldüğü heyelan sonrası ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. 


Bali'de heyelan!Ölü ve yaralılar var

Olay Bali Adası'nın Kuzey Doğusu'nda bulunan Songan Köyü'nde meydana geldi. 2 kişinin ağır yaralandığı 7 kişinin de vefat ettiği heyelan sonrası Endonezya Ulusal Afet Yönetimi tarafından yapılan açıklamada aşırı yağmurların tetiklemesi sonucu heyelanın meydana geldiği ifadelerine yer verildi. 


 

Bölgede Kızılhaç ekiplerinin de katıldığı kurtarma çalışmalarına, asker ve polisinde destek verdiği belirtiliyor. Heyelanın 5 evi altına aldığı ve toprağın altında kalan evlerin yerle bir olduğu belirtiliyor. Ölenler arasında 7 yaşında 1 kız çocuğu ve annesinin kucağındaki 1 yaşındaki bir bebekte var. 


Ölü sayısının 12'ye yükseldiğine dair haberler var.

 

Olay yerinden yeni bilgiler geldikçe aktaracağız..