Corona Virüsü'nden ölenlerin sayısı arttıkça artıyor

Dünyayı Alarma geçiren Corona Virüsü ile ilgili olarak son sayılar güncellendi. Corona virüsünden ölenlerin sayısının gittikçe arttığı ve durumu ağır olan kişi sayısının binden fazla olduğu dikkat çekti. Virüse yakalananların sayısı ise on bine dayanmış durumda.. İşte dünyayı kırmızı alarma geçiren corona virüsüyle ilgili son gelişmeler...

Corona Virüsü'nden ölenlerin sayısı arttıkça artıyor
Çin'in Vuhan kentindeki vahşi hayvan kesim ve satış noktasından başlayan ve insanlara geçen Corona virüsünden ölenlerin sayısı gittikçe artıyor. Son açıklanan verilere göre virüsten ölenlerin sayısı 213'e yükseldi. 9 bin 692 kişi ise Corona Virüsü'ne yakalandı ve hastanelerde yatıyor. Şimdiye kadar 171 kişinin tedavilere cevap verdiği açıklanırken salgına yakalanan bin 527 kişinin durumunun kritik olduğu belirtiliyor. 

Virüslü tedavi etme yönünde gelişmeler olduğunu açıklayan Çin, şimdiye kadar tedavi edilen kişilerin bunun bir göstergesi olduğu açıklamasında bulunurken, Dünya Sağlık Örgütü dünya genelinde alarm durumuna geçti. 

DÜNYA GENELİNDE TESPİT EDİLEN VAKALAR
Dünya genelinde ise koronavirüs Tayland’da 14, Japonya’da 11, Singapur’da 10, Malezya ve Avustralya’da 7’şer, Fransa ve ABD’de 5’er, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore ve Almanya’da 4’er, Kanada’da 3, Vietnam’da 2, Nepal, Kamboçya, Sri Lanka ve Finlandiya’da 1’er kişide tespit edildi.