Ukrayna Vizesi Nasıl Alınır?

Ukrayna ile Türkiye arasındaki iyi ikili ilişkiler nedeni ile 1 ay süreli ve 1 girişli turistik seyahatler için vize gerekmekse de diğer seyahat türleri için Ukrayna’ya vize almak gerekmektedir.

Ukrayna Vizesi Nasıl Alınır?

Ukrayna ile Türkiye arasındaki iyi ikili ilişkiler nedeni ile 1 ay süreli ve 1 girişli turistik seyahatler için vize gerekmekse de diğer seyahat türleri için Ukrayna’ya vize almak gerekmektedir. Ukrayna vizesi almak isteyen vatandaşlarımız, Ukrayna Ankara Büyükelçiliği’ne veya Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu’na başvuruda bulunmalıdır. Ukrayna vizesi, yetkili mercilere yapılacak bireysel başvurularla alınabileceği gibi vize danışmanlığı hizmeti veren yetkili acentelerle yapılacak başvurular ile de alınabilmektedir.Marina Vize Başvuru Merkezi, Ukrayna vizesi almakta tam yetkili bir acentedir. Tüm Ukrayna vize çeşitleri için profesyonel ve hızlı hizmet sunan acentemiz, sayısız olumlu vize başvurusuna imza atmıştır. Türkiye’nin herhangi ilinden Ukrayna vizesi almak isteyen herkes acentemizle iletişime geçerek kısa sürede onaylı Ukrayna vizesine kavuşabilir.

Ukrayna Vizesi Nasıl Alınır?


Türkiye’nin neresinde olursanız olun Ukrayna vizesi başvurusu belirlenen yetkili kuruluşlara yapılmaktadır. Ukrayna vizesi işlemleribaşlatılabilmesi için kişinin pasaportunun vize onayına uygun olması gerekmektedir. Pasaportun 1 adet boş vize onay sayfası bulunması ve 2. Sayfasının pasaport sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. Pasaportların yırtık veya yıpranmış olması vize başvurularını geçersiz sayacaktır. Pasaportun Ukrayna’dan dönüş tarihi itibari ile 6 ay daha geçerlilik süresinin bulunması konsolosluk görevlileri tarafından istenmektedir. Pasaportun kurallara uygun olduğundan emin olunduktan sonra vize başvuru dosyası oluşturulmaya başlanır. Ukrayna vizesi başvurusunda 2 adet son 6 ay içerisinde beyaz arka fon üzerine çekilmiş, 35 mm x 45 mm ebatlara sahip biyometrik fotoğraf, Ukrayna seyahati için gidiş/dönüş uçak bileti, Ukrayna’da konaklanacak otel/hotel rezervasyonu ve Ukrayna Vize Başvuru Formu istenmektedir. Gerekli evraklar tamamlandıktan sonraUkrayna Vizesi ücreti ödenerek ödendi dekontu ile birlikte oluşturulan başvuru dosyası konsolosluk/büyükelçilik vize yetkilisine teslim edilir. Yoğunluğa bağlı olarak ortalama 18 iş günü içerisinde vize onayı çıkarak teslim almanız yetkililerce istenecektir. Bireysel yapılan vize başvurularında toplanacak tüm evrakların başvuru sahibi tarafından toplanması zorunlu olduğu gibi başvuru ve onaylı vize teslim alma işlemi için konsolosluğa/büyükelçiliğe gelme zorunluluğu bulunmaktadır. Gereksiz pek çok zaman kaybı yaşatacak bu gelişmeler ve prosedürler ile uğraşmak istemiyorsanız Marina Vize Başvuru Merkezi size vize danışmanlığı hizmeti vermeye hazırdır. Ukrayna vizesine sizin adınıza başvuruda bulunacak acentemiz, gerekli tüm belgeleri sizin adınıza kurallara uygun olarak düzenleyerek oluşturduğu başvuru dosyasını elden konsolosluğa teslim edecektir. Konsolosluktan vizeniz onaylandığı gün tarafımızdan teslim alınarak adresinize kargo edilmektedir. Acentemiz ile yaptığınız başvurularda rezervasyonlarınıza kadar olan tüm işlemler acentemiz tarafından gerçekleştirilir. Bizimle iletişime geçerek fotoğraf ve pasaportunuzu tarafımıza iletmeniz ile başlayan başvuru süreci sonuçlanana kadar herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. Dilerseniz internet sitemizden Ukrayna vizesi örneği temin ederek başvuru öncesinde inceleyebilirsiniz.


Ukrayna Vize Çeşitleri

AcentemizdenUkrayna’ya vize danışmanlığı alacak müşterilerimiz, bulunduğu şehirden ayrılmadan diledikleri Ukrayna vize çeşidine başvuruda bulunabilir. Acentemizi tercih eden müşterilerimiz için Ukrayna vizesine başvuruda bulunabilmek için il şartı bulunmamaktadır. Müşterimize verdiğimiz hizmet karşılığı talep ettiğimiz ücret içerisinde tüm konsolosluk masrafları mevcut olup, belirtilen ücretler dışında Ukrayna vize başvurusu için herhangi bir para talep edilmeyecektir.


·        Ukrayna Turist Vizesi:15 Ağustos 2012 tarihinden itibaren uygulanan 1 aylık ve 1 girişli turistik amaçlı Ukrayna seyahatleri gerçekleştirecek Türk vatandaşları için vizeler kaldırılmıştır. Vatandaşlarımızın Ukrayna’ya gitmeden önce otel/hotel rezervasyonlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Acentemiz, her ne kadar vize uygulaması bulunmasa da turistik Ukrayna seyahati gerçekleştireceklere prosedürler konusunda yardımcı olacaktır. Sorularınız için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


·        Ukrayna Çalışma Vizesi:Ukrayna’da faaliyet gösteren şirketlerde çalışabilmek için alınması gereken çalışma vizesi başvurularınızı acentemiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. 1 yıllık olarak verilen Ukrayna Çalışma Vizesi, 18 iş günü içerisinde acentemiz tarafından çıkarılırken, 220 Dolar vize ücreti talep edilmektedir. Vereceğiniz bu ücrette tüm konsolosluk masrafları dahil olup, acentemiz tarafınızdan herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir.


·        Ukrayna Eğitim Vizesi:Ukrayna’da eğitim görmek isteyen Türk öğrencileri için gerekli olan Ukrayna Eğitim Vizesi başvuruları için acentemizden yardım almak isteyen öğrenciler, eğitim için bavullarını hazırlarken acentemiz onlar adına vize başvurusunda bulunacaktır. Öğrencilerimiz bavullarını hazırladıkları an vizeleri adreslerine teslim edilmiş olacaktır. Ukrayna’da bulunan eğitim kurumu ve Ukrayna resmi makamları dahil olmak üzere tüm yazışmalar ve evrak temini acentemiz tarafından yapılacaktır.


·        Ukrayna Evlilik Vizesi:Ukrayna vatandaşına gönlünü kaptırarak dünya evine girmek isteyen Türk vatandaşları için acentemiz Ukrayna Evlilik Vizesi başvurusunda bulunmaktadır. Evlilik işlemleri için uzun bir prosedür bulunması sebebi ile nikah telaşesinde olan kişiler büyük zorluklar yaşamakta, acentemizden hizmet alarak bu zorlukların üstesinden gelebilmektedirler. Talep olunan evlilik vizesi en kısa süre içerisine acentemiz tarafından alınarak müşterimize kargo ile ulaştırılacaktır.

·        Ukrayna Express Vizesi:Ortalama 18 gün olan Ukrayna Vize süresini kısaltma talebinde bulunan müşterilerimiz için acentemiz Ukrayna Express Vizesi başvurusunda bulunmaktadır. Acentemiz tarafından yapılan Express vize başvuruları 3 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Express vize talebinde bulunulan vize türüne göre değişmekle birlikte ortalama 110 Dolar ila 240 Dolar arasında değişen ilave ücret talep edilmektedir.


·        Ukrayna Ticari Vize:1 yıl süreli verilen Ukrayna Ticari Vize talebinde bulunacak müşterilerimiz için acentemiz çok girişli ticari vize alabilmektedir. 18 iş günü içerisinde alınan ticari vize için müşterilerimizden 360 Dolar ücret talep edilmektedir. Ticari vize içini Express vize uygulaması isteyen müşterilerimizin vize onayları 3 iş günü içerisinde çıkarken, ödemeleri gereken ücret 600 Dolar olacaktır.

 

 

Marina Vize Başvuru Merkezi  

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul 

Telefon: (+90) 212 530 04 31 
Mobil: (+90) 541 963 17 14 

Fax: (+90) 212 530 04 31 
Mail: 
[email protected] 
Web: https://www.marinavize.com