İngilizce Nasıl Öğrenilir?

İngilizce, günümüzde teknolojinin, bilimin, sanatın dilidir. Aynı zamanda evrensel bir dildir.

İngilizce Nasıl Öğrenilir?

İngilizce öğrenirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Hepimiz biliyoruz ki okullarda verilen İngilizce eğitimleri İngilizce'nin 1/3'i bile değildir. Bu sebeple iyi derecede İngilizce öğrenmek için Bakırköy İngilizce Kursları gibi İngilizce dil eğitimi veren kurumlardan İngilizce eğitimi alınmalıdır. İngilizce grameri ve kuralları olan bir dildir. İngilizce; öğrenirken hem aksana hemde kurallarına dikkat edilmelidir. Düzgün bir lisan ile İngilizce konuşabilmek için sürekli pratik yapılmalı ve İngilizce videolar izlenmelidir.


İngilizce, her ne kadar öğrenilmesi zor gibi görünüyor olsa da Bakırköy İngilizce Kursları gibi kurumların bilgisi, desteği ve eğitimleri ile kolay ve eğlenceli bir boyut kazanabilir. Bu şekilde kişi; hem kaliteli bir eğitim alır hemde hedefleri doğrultusunda ilerlemek için emin adımlar atar. İngilizce Kursları'na başlamaya karar verildiğinde seviyelerin belirlenmesi için seviye tespit sınavı yapılır ve sınavın sonucuna göre bir sınıfa yerleştirilir. Eğitim süresi boyunca sürekli olarak seviyelerin belirlenmesi için seviye tespit sınavları uygulanır ve öğrencilere verilen eğitim sonucunda ilerlemeleri kontrol edilir. Sürekli gözlem altında olan öğrenciler daha çok çalışma ihtiyacı duyar. Bu psikolojiye sahip kişiler sorumluluklarını bilir ve çalışmalarının sonucunu en iyi şekilde alır.


Bakırköy İngilizce Kursu eğitmenlerinden Müge Haydar Dedeoğlu İngilizce'nin nasıl öğrenilmesi gerektiğini şu şekilde açıklamıştır: “Hayatta herşeyin başı istemektir. İstemek başarmanın yarısıdır. Her ne olursa olsun bir konuda kendisine bir şeyi hedef gösteren kişilerin başarılı olmaması için hiç bir engel yoktur. İngilizce öğrenmek için de öğrenme isteği olması gerekir. İngilizce'yi kurallarına göre öğrenen ve sürekli kelime dağarcığını geliştiren kişiler yolun yarısını tamamlamış olur. İngilizce; sürekli olarak pratik gerektiren bir dildir. Eğitimlerimize katılan öğrencilerimiz ile teknolojik sınıflarımızda aktiviteler yapıyoruz. İngilizce videolar izliyoruz, karşılıklı diyaloglar kuruyoruz ve bu şekilde İngilizce'yi akılda kalıcı hale getirmeye çalışıyoruz. İngilizce Kursları'nın en büyük avantajı eğitim sonrasında sürekli olarak uygulama yapılması ve öğrencilerin gelişimlerinin sürekli olarak takip edilmesidir. Okulda kalabalık sınıflarda bu işlemlerin yapılması çok zordur. Bu sebeple İngilizce Kursları İngilizce öğrenme konusunda en etkili yoldur.”